Egy különleges tésztázó Budán: ismerd meg a PRE-GO-t!

A PRE-GO egy különleges tésztázó Budán, ahol isteni tésztaételek várnak! Azonban nem csupán egy finom tésztára éri meg betérni hozzánk, hiszen friss péksüteményekkel, finom szendvicsekkel, és helyben pörkölt kávéval várjuk vendégeinket! 

A legjobb tésztázó Budán: ismerd meg a PRE-GO-t! 

A napi teendők elvégzése mellett sajnos nem sok időnk marad arra, hogy gondosan megtervezzünk egy étkezést. A rohanás mellett gyakran hajlamosak vagyunk lemondani a minőségről. Bármilyen hosszú és zsúfolt a napod, nem szabad lemondanod a minőségi ételekről, a finom falatokról! 

 

Éttermünk, a PRE-GO az egyik legjobb tésztázó Budán, ahol a minőség és a gyorsaság kéz a kézben járnak. 

 

Egy tésztázó Budán, a Te igényeidhez alakítva 

Tudjuk, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése, és mi igyekszünk erre odafigyelni! Éppen ezért a tésztaételek nálunk úgy készülnek, ahogy Te szereted! Minden egyes apró részletet, minden feltétet te választhatsz ki. A folyamat a következőképpen zajlik: 

 

Az első lépésé, hogy kiválasztod a tésztát. A tészták között a hagyományos mellett teljes kiőrlésű, sőt, még gluténmentes változatot is találsz! A második lépés a ragu kiválasztása, végül jöhetnek a feltétek. 

 

Tésztázó Budán: tésztaételek akár elvitelre is 

Sajnos a nagy rohanás közepette sokszor nincs arra időnk, hogy kényelmesen, egy kicsit megpihenve elfogyasszuk az ebédünket. A PRE-GO azonban erre is kínál megoldást, hiszen finom tésztaételeinket akár elvitelre is kérheted! A praktikus csomagolásnak köszönhetően akár a metrón ülve is kényelmesen elfogyaszthatod az ebédedet.

 

Nem csak egy tésztázó Budán: péksütemények, szendvicsek, helyben prökölt kávé a Széll Kálmán téren

A PRE-GO azonban nem csupán egy különleges tésztázó Budán, hiszen egyéb finomságokkal is várjuk vendégeinket. A friss péksütemények mellett finom szendvicsek várnak, ha megéheznél, azonban ha egy kicsit jobban ügyelsz az alakodra, fitt falatokat is kaphatsz nálunk. 

 

A finom falatok mellett isteni, helyben pörkölt kávét is ihatsz nálunk. Étlapunkon emelett találsz még süteményeket, salátákat is. 

 

A PRE-GO kínálatát ide kattintva tekintheted meg! 

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Érdekességek kedvencünkről: a tésztáról

A tésztaételek szeretete egyértelműen az olaszoktól ered, hiszen ők azok, akik akár minden nap képesek tésztát enni. Különféle elkészítési módjaik, változatos feltételeik, sokféle tésztájuk lenyűgöző és hazánkban is nagy kedvencé váltak ezek az ételek! Nálunk a PRE-GO-ban frissen készült tésztakülönlegességeket kérhetsz gyorsan, akár elvitelre is… De mit is tud egy tészta? Hány féle létezik, és milyen módokon készítik el? Íme néhány érdekesség kedvencünkről, a tésztáról!

Egészséges ételek, gyorsan? Ezt ígérjük.

Már megint rohansz. Egyik meeting éri a másikat, kezdődik az órád, vagy épp elkéstél egy találkozóról… Persze enni is kellene valamit – és mégsem szeretnéd elrontani diétád vagy éppen egészséges táplálkozásod egy jó hamburgerrel, ugye?    Mielőtt továbbmész, van egy jó hírünk! :)

Így ismerheted fel a frissen pörkölt kávét

Egy igazán összetett, többlépcsős folyamat során válik fogyaszthatóvá a kávébab, mely megfelelő odafigyeléssel kapja csak meg azt az ízletes aromát, mely kedvenc kávézód, a PRE-GO falai között is vár rád.

Egy különleges kávézó Budán

A kávét a legtöbben nagyon szeretjük, így nem csoda, hogy manapság egyre népszerűbbek lettek a kávézók a fővárosban is. A PRE-GO a legjobb kávézó Budán, ahol helyben pörkölt kávékülönlegességek várják a vendégeket. 

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

További hírek >