Tészta elvitelre, ha rohanásban vagy

A nagy rohanásban nincs időd ebédelni? Ne mondj le a finom falatokról! Tészta elvitelre a PRE-GO-ban! Széll Kálmán téren található éttermünkben a gyorsaság nem megy a minőség rovására! 

Ha nincs időd az ebédre… Tészta elvitelre! 

Minden napunk egy rohanás… Felkelünk, futunk a munkahelyünkre, onnan ebédelni, aztán vissza, végül haza a családhoz. A rohanó életmód nem tesz túl jól a szervezetünknek, hiszen ilyenkor rengeteg stressznek vagyunk kitéve, lemondunk olyan dolgokról, amikről nem szabadna. Ilyen például a pihenés, és a finom ételek. 

 

Manapság azonban a gyorséttermeknek köszönhetően nem kell lemondanod a finom falatokról akkor sem, ha éppen rohanásban vagy ebédidőben. A legtöbb helyen azonban sajnos a gyorsaság a minőség rovására megy, a legtöbben pedig beérik ezzel. 

 

Te miért érnéd be a kevésbé finom ételekkel, ha a PRE-GO-ban a gyorsaság nem megy a pihenés rovására? 

 

Tészta elvitelre – mert nálunk a rohanás nem mehet a minőség rovására!

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenkinek van arra ideje, hogy kényelmesen elfogyassza a finom ebédet, így tésztáinkat elvitelre is kérheted! Praktikus csomagolásunknak köszönhetően a tésztát az irodában, de akár a metrón is elfogyaszthatod! 

 

A Te igényeidhez alakítjuk akkor is, ha a tésztát elvitelre kéred 

Mindenki mást szeret az ételek terén, mi ezt tudjuk, és tiszteletben is tartjuk. Ezért döntöttünk úgy, hogy a tésztaételeink minden egyes összetevőjét Te választhatod ki, hogy az tökéletesen passzoljon az igényeidhez. A folyamat a következőképpen zajlik: 

 

Válaszd ki a tésztát, melyek között a hagyományos mellett teljes kiőrlésű, sőt, még gluténmentes változatot is találsz! A második lépés a ragu kiválasztása, végül jöhetnek a feltét, melyek között többet is kérhetsz. 

 

Pihenj meg nálunk, ha van egy szabad perced! 

Ha van pár szabad perced, hódolj egy kicsit a pihenés oltárán, és fogyaszd el helyben ételeinket! A finom tésztaételek mellett friss péksütemények, szendvicsek várnak, de helyben pörkölt kávénkat is érdemes megkóstolnod! 

 

Tekintsd meg a PRE-GO kínálatát ide kattintva!

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

Nézd meg, hogy miért érdemes minden nap reggelizned!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése - halljuk szinte folyamatosan, de a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy miért érdemes a reggelente elfogyasztani néhány finom falatot. A következőkben bemutatjuk a reggeli előnyeit! 

Reggeliző Széll Kálmán tér

A PRE-GO a legjobb reggeliző Széll Kálmán tér, hiszen nálunk minden adott ahhoz, hogy egy finom reggelivel indítsd a napod. Helyben pörkölt kávé, finom szendvicsek, isteni péksütemények várnak a Széll Kálmán téren! 

Kávézó Budapesten

Manapság egyre több a kávézó Budapesten, azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választunk, hiszen nem mindenhol találkozhatunk a tökéletes minőséggel. A PRE-GO azonban helyben pörkölt kávéval várja vendégeit, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik egy finom feketével indítanák a napot. 

Bemutatjuk a legjobb tészta bárt Budapesten

A PRE-GO a legjobb tészta bár Budapesten, ahol a finom tésztaételek mellett friss péksüteményeket, szendvicseket, fitt falatokat és helyeben pörkölt kávét is fogyaszthatsz! 

További hírek >