Bemutatkozik a legjobb reggelizőhely Budán: PRE-GO

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

Sajnos a rohanó életmódnak köszönhetően egyre kevesebb idő marad arra reggelente, hogy kényelmesel elfogyasszuk a reggelinket. De mit lehet tenni, ha nem akarunk lemondani a finom falatokról reggelente, de nem szeretnénk elkésni a munkából sem? Egy reggeliző a belvárosban tökéletes alternatíva lehet! 

 

Biztosan te is hallottad már, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, hiszen ezekből a falatokból nyerjük az egész napos energiát. Ennek is köszönhető az a tény, hogy manapság egyre több reggelizőhely áll a rendelkezésünkre, ha nincs időnk otthon elkészíteni a reggelinket, vagy csak beülnénk beszélgetni egyet a barátokkal, néhány finom falat társaságában. De vajon melyik a legjobb reggelizőhely Budán? 

 

A legjobb reggelizőhely Budán: bemutatkozik a PRE-GO 

Reggelizőhelyünk Budán, a Széll Kálmán téren található, ami Buda egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja. Érdemes hozzánk betérni, ha egy finom reggelit fogyasztanál, hiszen friss péksüteményekkel, szendvicsekkel, fitt falatokkal várunk! Ételeinket praktikus csomagolásban kapod, ennek köszönhetően kényelmesen, akár a metrón ülve is elfogyaszthatod a reggelidet. Azonban ha van egy perced, akkor érdemes nálunk elfogyasztanod a reggelidet, hiszen egy modern, fiatalos, inspiráló környezettel várjuk vendégeinket! 

 

Reggelizőhely Budán: a PRE-GO kínálata 

A reggeli mellé helyben pörkölt kávét, teát, limonádét és egyéb italok fogyaszthatsz. Tekintsd meg a PRE-GO kínálatát ide kattintva! 

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Érdekességek kedvencünkről: a tésztáról

A tésztaételek szeretete egyértelműen az olaszoktól ered, hiszen ők azok, akik akár minden nap képesek tésztát enni. Különféle elkészítési módjaik, változatos feltételeik, sokféle tésztájuk lenyűgöző és hazánkban is nagy kedvencé váltak ezek az ételek! Nálunk a PRE-GO-ban frissen készült tésztakülönlegességeket kérhetsz gyorsan, akár elvitelre is… De mit is tud egy tészta? Hány féle létezik, és milyen módokon készítik el? Íme néhány érdekesség kedvencünkről, a tésztáról!

Egészséges ételek, gyorsan? Ezt ígérjük.

Már megint rohansz. Egyik meeting éri a másikat, kezdődik az órád, vagy épp elkéstél egy találkozóról… Persze enni is kellene valamit – és mégsem szeretnéd elrontani diétád vagy éppen egészséges táplálkozásod egy jó hamburgerrel, ugye?    Mielőtt továbbmész, van egy jó hírünk! :)

Így ismerheted fel a frissen pörkölt kávét

Egy igazán összetett, többlépcsős folyamat során válik fogyaszthatóvá a kávébab, mely megfelelő odafigyeléssel kapja csak meg azt az ízletes aromát, mely kedvenc kávézód, a PRE-GO falai között is vár rád.

Egy különleges kávézó Budán

A kávét a legtöbben nagyon szeretjük, így nem csoda, hogy manapság egyre népszerűbbek lettek a kávézók a fővárosban is. A PRE-GO a legjobb kávézó Budán, ahol helyben pörkölt kávékülönlegességek várják a vendégeket. 

Nézd meg, hogy miért érdemes minden nap reggelizned!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése - halljuk szinte folyamatosan, de a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy miért érdemes a reggelente elfogyasztani néhány finom falatot. A következőkben bemutatjuk a reggeli előnyeit! 

További hírek >