Reggeliző a Széll Kálmán téren: bemutatkozik a PRE-GO

A PRE-GO a legjobb reggeliző Széll Kálmán tér, hiszen nálunk minden adott ahhoz, hogy egy finom reggelivel indítsd a napod. Helyben pörkölt kávé, finom szendvicsek, isteni péksütemények várnak a Széll Kálmán téren! 

A legjobb reggeliző a Széll Kálmán téren:  PRE-GO 

A reggeli a legfontosabb étkezés a nap folyamán, hiszen ezekből a falatokból nyerjük az egész napi energiát. Aki reggelizik, sokkal éberebb lesz a nap folyamán, illetve jobban is tud koncentrálni a munkájára. Sajnos a rohanó életmódnak, a rengeteg teendőnek köszönhetően egyre kevesebb időnk marad arra, hogy kényelmesel elfogyasszuk a reggelinket, és hajlamosak vagyunk kihagyni ezt az étkezést a napi rutinból. Egy reggeliző a belvárosban megoldja ezt a problémát, hiszen így rengeteg időt spórolhatunk és nem kell kihagynunk a reggelit sem. 

 

Valószínűleg – ha csak átutazóban is – te is jártál már a Széll Kálmán téren, ahol reggelizőnk, a PRE-GO is található. Éttermünk remek választás, ha munkába menet elfogyasztanál egy finom reggelit, vagy innál egy frissítő kávét. Kínálatunkban finom szendvicseket, friss péksüteményeket is találsz, de ha egy kicsit odafigyelsz az alakodra, akkor is érdemes betérned hozzánk, hiszen az étlapunkon fitt falatok is megtalálhatók. 

 

Reggeliző a Széll Kálmán téren, ahol a gyorsaság nem megy a minőség rovására

A PRE-GO egy olyan gyorsétterem a Széll Kálmán téren, ahol a minőség nem megy a gyorsaság rovására, hiszen mindent megteszünk azért, hogy a legjobb reggelizőktől elvárt minőséget hozzuk, a lehető leggyorsabban vendégeink számára. Ételeink a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, a legnagyobb gondossággal.

 

Reggeliző a Széll Kálmán téren, ahol elvitelre is kérheted az ételeket, ha rohanásban vagy 

Az időhiány következtében hajlamosak vagyunk lemondani a finom falatokról a reggeli órákban, pedig a reggeliből nyerjük az egész napi energiát. Ha nincs időd arra, hogy kényelmesen elfogyassz nálunk egy finom reggelit, vagy egy frissítő kávét, kérd bátran elvitelre! 

 

Reggelizőkben a Széll Kálmán téren, praktikus csomagolásban kapod a finom falatokat, ennek köszönhetően kényelmesen, akár a metrón ülve is elfogyaszthatod a reggelidet.

 

Több, mint egy reggeliző a Széll Kálmán téren

A finom reggelik adottak éttermünkben, azonban nem csupán a reggeli időszakban érdemes betérned hozzánk. Étlapunkon a tésztaételek, friss péksütemények, finom szendvicsek is megtalálhatók, de az édesszájúaknak is kedvezünk, hiszen különleges desszerteket is kínálunk vendégeink számára. A PRE-GO étlapján tésztaételek is megtalálhatók. 

A finom ételek mellett helyben pörkölt kávé, finom teák, limonádék és egyéb italok is várják vendégeinket. 

Tekintsd meg a PRE-GO kínálatát ide kattintva

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

Nézd meg, hogy miért érdemes minden nap reggelizned!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése - halljuk szinte folyamatosan, de a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy miért érdemes a reggelente elfogyasztani néhány finom falatot. A következőkben bemutatjuk a reggeli előnyeit! 

Kávézó Budapesten

Manapság egyre több a kávézó Budapesten, azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választunk, hiszen nem mindenhol találkozhatunk a tökéletes minőséggel. A PRE-GO azonban helyben pörkölt kávéval várja vendégeit, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik egy finom feketével indítanák a napot. 

Bemutatjuk a legjobb tészta bárt Budapesten

A PRE-GO a legjobb tészta bár Budapesten, ahol a finom tésztaételek mellett friss péksüteményeket, szendvicseket, fitt falatokat és helyeben pörkölt kávét is fogyaszthatsz! 

Bemutatkozik a Széll Kálmán tér

A Széll Kálmán tér egy olyan része Budapestnek, ahol sokan áthaladunk nap mint nap, hiszen egy igazán forgalmas közlekedési csomópontról beszélünk. A következőkben megosztunk néhány érdekességet a Széll Kálmán térről! 

További hírek >