A reggeli előnyei: miért reggelizzünk minden nap?

A reggeli a nap legfontosabb étkezése - halljuk szinte folyamatosan, de a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy miért érdemes a reggelente elfogyasztani néhány finom falatot. A következőkben bemutatjuk a reggeli előnyeit! 

Évek óta rendszeresen halljuk a táplálkozási szakértőtől, hogy az egészséges reggeli a nap legfontosabb része. Ezek nem csupán üres szavak, hiszen a reggeli falatoknak köszönhetően nem csupán jobban teljesítjük a munkánkat, hanem sok más módon is támogatja jólétünket. A legtöbben időhiány miatt vonják meg maguktól a reggeli falatokat, hiszen a rohanó életmód következtében minden próbálunk egy kis időt spórolni.

 

Amikor édesanyjaink gondoskodtak róla, hogy minden nap elfogyasszuk a reggelinket az iskola előtt, jó okuk volt erre - a reggeli egész nap befolyásolhatja a hangulatot és a fizikai egészséget is. Hogyan koncentrálhatunk az ABC megtanulására, ha a korog a gyomrunk? Az egészséges reggeli elindítja a napodat, megadja az energiát, amellyel a mindennapi kihívások kezeléséhez szükséged van.

 

A reggeli előnye: üzemanyag a tested számára

A tökéletes reggeli nagyjából így néz ki: párosítsd a szénhidrátokat fehérjékkel. A szénhidrátok energiát adnak a szervezetnek, hogy feltöltsék az agyad és a tested üzemanyaggal, amire szükséged van a nap folyamán, a fehérje pedig erőt ad. Üzemanyag nélkül az autóddal sem tudsz közlekedni, így gondolj csak bele, hogy milyen fontos az, hogy feltöltsd a testedet néhány finom falattal. Érdemes a reggelidhez teljes kiőrlésű gabonaféléket vagy kenyeret adni szénhidrátok miatt. Az alacsony zsírtartalmú tej, joghurt vagy túró is jó választás, de a friss gyümölcs vagy zöldségek is jó, ha jelen vannak a tányérodon.

 

Ha egy finom reggelire vágysz, irány a PRE-GO

Reggelizőhely BudapestenHa te is megtapasztalnád a gyakorlatban a reggelizés előnyeit, akkor ugorj be hozzánk, a Széll Kálmán téren található reggelizőnkbe! A PRE-GO remek választás, ha elfogyasztanál egy finom reggelit egy modern, hangulatos környezetben. Kínálatunkban finom szendvicsek, friss péksütemények, és fitt falatok is megtalálhatók.

 

Éttermünkben a reggelik elengedhetetlen kelléke is elérhető: helyben pörkölt kávéval dobjuk fel a reggeleidet! Persze nem szeretheti mindenki a kávét, így azok számára is tartogatunk néhány finom italokat, akik nincs szüksége egy erős feketére a felébredéshez. Egy finom tea, egy limonádé is tökéletes kiegészítője lehet a reggelidnek! 

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

Reggeliző Széll Kálmán tér

A PRE-GO a legjobb reggeliző Széll Kálmán tér, hiszen nálunk minden adott ahhoz, hogy egy finom reggelivel indítsd a napod. Helyben pörkölt kávé, finom szendvicsek, isteni péksütemények várnak a Széll Kálmán téren! 

Kávézó Budapesten

Manapság egyre több a kávézó Budapesten, azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választunk, hiszen nem mindenhol találkozhatunk a tökéletes minőséggel. A PRE-GO azonban helyben pörkölt kávéval várja vendégeit, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik egy finom feketével indítanák a napot. 

Bemutatjuk a legjobb tészta bárt Budapesten

A PRE-GO a legjobb tészta bár Budapesten, ahol a finom tésztaételek mellett friss péksüteményeket, szendvicseket, fitt falatokat és helyeben pörkölt kávét is fogyaszthatsz! 

Bemutatkozik a Széll Kálmán tér

A Széll Kálmán tér egy olyan része Budapestnek, ahol sokan áthaladunk nap mint nap, hiszen egy igazán forgalmas közlekedési csomópontról beszélünk. A következőkben megosztunk néhány érdekességet a Széll Kálmán térről! 

További hírek >