Kutyabarát gyorsétterem? A Széll Kálmán téren megnyitottuk!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!

 

Kutyabarát gyorsétterem: Gondoltad volna, hogy nálunk kutyusod társaságában is ehetsz egy jót?

Kutyabarát gyorsétterem jelenleg nem sok van Budapesten, ám mi tisztában vagyunk azzal, hogy milyen kellemetlen is az, mikor kis kedvenceddel a városban bolyongva megéhezel… Ilyen esetben két dolog közül választhatsz; kikötöd kutyusod egy oszlophoz, míg befutsz valahova enni - megkockáztatva azt, hogy a felügyelet nélkül hagyott kisbarátoddal történik valami - vagy másik pedig, hogy éhesen, korgó gyomorral hazafelé veszed az irányt.

 

Éééés, immáron egy harmadik lehetőség is a rendelkezésedre áll, betérhetsz hozzánk a PRE-GO-ba, a kutyabarát gyorsétterembe!

 

Kutyabarát gyorsétterem: Miért jó?

A kutyabarát gyorsétteremnek legnagyobb előnye az előbb elhangzottakon túl, hogy nem kell mellőznöd kiskutyád társaságát egy pillanatra sem. Nálunk nem csupán a teraszon van lehetőséged kutyusoddal helyet foglalni, hanem magába az étterembe is behozhatod kis kedvencedet, hogy egy pillanatra se veszítsd őt szem elől.   

 

Fontos azonban megemlítenünk, hogy a kutyabarát gyorséttermekre is vonatkoznak bizonyos illemszabályok, melyek azt a célt szolgálják, hogy azon vendégeink számára is élvezhető legyen a nálunk töltött idő, akik nem azért látogattak el hozzánk, mert kutyabarát gyorséttermet kerestek.

 

Lássuk, hogy mik is ezek!

 

1. Kutyabarát gyorsétterem: Mindig ügyelj kutyusodra!

Tisztában vagyunk azzal, hogy izgő-mozgó kedvenceink nehezen tudnak ellenállni a finom illatoknak, ám megkérünk téged, hogy amennyiben kutyusoddal érkezel, gondoskodj arról, hogy kedvenced melletted maradjon és ne ugráljon fel a másik asztalnál ülők lábára annak reményében, hogy csurran-cseppen neki is egy-két finom falat.

 

2. Kutyabarát gyorsétterem: Jutalmazd kisbarátodat!

Nyilván nem várhatod el kutyusodtól, hogy órákon keresztül békésen gubbasszon melletted, pláne nem ilyen ingergazdag környezetben. Megkérünk ezért arra, hogy kutyabarát gyorséttermünk látogatásakor gondoskodj jutalomfalatról kedvencednek, amellyel kitartását elismered. Így ő is nyugodtabbá válik és te is tovább tudod élvezni a békés környezetet.

 

3. Kutyabarát gyorsétterem: Járjatok egyet!

Ha már érintettük a nyugtalanságot, a jutalomfalaton felül a sétáról is gondoskodnod kell, ha kutyabarát gyorsétteremben teszel látogatást. Ez persze nem azt jelenti, hogy séta közben kell elfogyasztanod a rendelt ételt, csupán időnként célszerű kivinned kiskutyádat a levegőre, hogy járjon egyet és elintézhesse a dolgát. Egy pár perces mászkálástól garantáltan nyugodtabbá válik és így örömmel folytathatod te is az étkezést.

 

Köszönjük, hogy megfogadod tanácsainkat és reméljük, hogy hamarosan találkozunk kutyabarát gyorséttermünkben, a PRE-GO-ban!

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Érdekességek kedvencünkről: a tésztáról

A tésztaételek szeretete egyértelműen az olaszoktól ered, hiszen ők azok, akik akár minden nap képesek tésztát enni. Különféle elkészítési módjaik, változatos feltételeik, sokféle tésztájuk lenyűgöző és hazánkban is nagy kedvencé váltak ezek az ételek! Nálunk a PRE-GO-ban frissen készült tésztakülönlegességeket kérhetsz gyorsan, akár elvitelre is… De mit is tud egy tészta? Hány féle létezik, és milyen módokon készítik el? Íme néhány érdekesség kedvencünkről, a tésztáról!

Egészséges ételek, gyorsan? Ezt ígérjük.

Már megint rohansz. Egyik meeting éri a másikat, kezdődik az órád, vagy épp elkéstél egy találkozóról… Persze enni is kellene valamit – és mégsem szeretnéd elrontani diétád vagy éppen egészséges táplálkozásod egy jó hamburgerrel, ugye?    Mielőtt továbbmész, van egy jó hírünk! :)

Így ismerheted fel a frissen pörkölt kávét

Egy igazán összetett, többlépcsős folyamat során válik fogyaszthatóvá a kávébab, mely megfelelő odafigyeléssel kapja csak meg azt az ízletes aromát, mely kedvenc kávézód, a PRE-GO falai között is vár rád.

Egy különleges kávézó Budán

A kávét a legtöbben nagyon szeretjük, így nem csoda, hogy manapság egyre népszerűbbek lettek a kávézók a fővárosban is. A PRE-GO a legjobb kávézó Budán, ahol helyben pörkölt kávékülönlegességek várják a vendégeket. 

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

További hírek >