Kávézó Budapesten,a Széll Kálmán téren: PRE-GO

Egy különleges kávézó Budapesten? A PRE-GO helyben pörkölt kávéval várja vendégeit a Széll Kálmán téren! A kávét helyben fogyaszthatod, de elvitelre is kérheted! Az étlapon emellett szendvicseket, friss péksüteményeket is találsz, hiszen a PRE-GO több, mint egy kávézó Budapesten! 

Egy különleges kávézó Budapesten: a PRE-GO 

A kávé az egyik legnépszerűbb italunk, ami az egész világon elterjedt. Az emberek előszeretettel fogyasztják a kávét élénkítő hatásának és finom ízének köszönhetően. Manapság már elengedhetetlen lett ez az ital akkor, ha éppen egy baráti találkozón, üzleti megbeszélésen vagyunk, sőt, a legtöbben szinte el sem tudják képzelni a reggeleiket kávé nélkül. Magyarországon a legnépszerűbb kávék közé tartozik a cappucino, a cafe latte, valamint a latte macchiato. Szerencsére nálunk is egyre nagyobb a kínálat a különleges kávék terén. Ha te sem tudsz lemondani a minőségről, akkor jó hírünk van, hiszen mi, a PRE-GO csapata igazi kávékülönlegességekkel várjuk vendégeinket!

 

Több, mint egy kávézó Budapesten

A PRE-GO nem csupán egy kávézó Budapesten, hiszen itt a helyben pörkölt kávé mellé szendvicseket, friss péksüteményeket is fogyaszthatsz, de ebédelni is megéri betéri hozzánk, hiszen helyben készült tészták széles választékával várjuk vendégeinket! 

 

Kávézó Budapesten – kávé elvitelre is!

Ismerős az érzés, amikor reggelente még annyi időd sincs, hogy kényelmesen elfogyassz egy kávét indulás előtt? A kávét elvitelre is kérheted, így nem kell lemondanod a minőségről a reggeli rohanás közepette sem. A praktikus poharaknak köszönhetően pedig nem fog gondot okozni a finom kávé elfogyasztása akár a metrón sem!

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Érdekességek kedvencünkről: a tésztáról

A tésztaételek szeretete egyértelműen az olaszoktól ered, hiszen ők azok, akik akár minden nap képesek tésztát enni. Különféle elkészítési módjaik, változatos feltételeik, sokféle tésztájuk lenyűgöző és hazánkban is nagy kedvencé váltak ezek az ételek! Nálunk a PRE-GO-ban frissen készült tésztakülönlegességeket kérhetsz gyorsan, akár elvitelre is… De mit is tud egy tészta? Hány féle létezik, és milyen módokon készítik el? Íme néhány érdekesség kedvencünkről, a tésztáról!

Egészséges ételek, gyorsan? Ezt ígérjük.

Már megint rohansz. Egyik meeting éri a másikat, kezdődik az órád, vagy épp elkéstél egy találkozóról… Persze enni is kellene valamit – és mégsem szeretnéd elrontani diétád vagy éppen egészséges táplálkozásod egy jó hamburgerrel, ugye?    Mielőtt továbbmész, van egy jó hírünk! :)

Így ismerheted fel a frissen pörkölt kávét

Egy igazán összetett, többlépcsős folyamat során válik fogyaszthatóvá a kávébab, mely megfelelő odafigyeléssel kapja csak meg azt az ízletes aromát, mely kedvenc kávézód, a PRE-GO falai között is vár rád.

Egy különleges kávézó Budán

A kávét a legtöbben nagyon szeretjük, így nem csoda, hogy manapság egyre népszerűbbek lettek a kávézók a fővárosban is. A PRE-GO a legjobb kávézó Budán, ahol helyben pörkölt kávékülönlegességek várják a vendégeket. 

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

További hírek >