Magyarország és a kávé – mit nyújt manapság egy kávézó Budapesten?

Manapság egyre több a kávézó Budapesten, azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választunk, hiszen nem mindenhol találkozhatunk a tökéletes minőséggel. A PRE-GO azonban helyben pörkölt kávéval várja vendégeit, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik egy finom feketével indítanák a napot. 

Miért olyan népszerű egy kávézó Budapesten? 

A kávé az egyik legnépszerűbb italunk, ami az egész világon elterjed. Hiteles adatok nincsenek arról, hogy honnan származik pontosan a kávé. Abban azonban egységesek a feljegyzések, hogy a kávé hazájának az etiópiai Kaffkát tekintik. A legtöbben már el sem tudják képzelni a reggeleket egy finom fekete nélkül, és ez az ital tökéletes kiegészítője lehet egy baráti találkozónak, egy üzleti megbeszélésnek, így nem csoda, hogy a kávézók Budapesten egyre népszerűbbek. 

 

Az emberek legtöbbje naponta fogyaszt kávét, sőt, akár többet is a nap folyamán, hiszen ez az ital élénkítő hatással van a szervezetre, ráadásul nagyon finom íze és aromája van. A kávé legismertebb hatóanyaga a koffein, ami fokozza a szívműködést, az anyagcserét, valamint a légzést.

 

Magyarország is egy fejlett kávéfogyasztó nemzetnek számít, hiszen a 15 éven felüli lakosság 70%-a fogyaszt napi rendszerességgel kávét. A kutatások alapján az őrölt-pörkölt kávét kedveljük leginkább, általában reggel vagy ebéd után fogyasztjuk. 

 

Egy kávézó Budapesten, ahol a minőség alapfeltétel

A szakértők véleménye alapján a hazai kávékínálat nem túl kedvező, de szerencsére találkozhatunk olyan kávézóval Budapesten, ahol minden egyes fekete elkészítésekor a minőségre és az egyediségre törekednek. A cappucino, a cafe latte és a latte macchiato a legnépszerűbb fajták Magyarországon. Az otthonokban, irodákban egyre jobban elterjedtek a kávékapszulák, bár az igazi beülős kávézás élményét nem tudják leváltani.

 

Egy kávézó Budapesten remek lehetőségeket kínál egy üzleti megbeszélésre, egy baráti találkozóra, hiszen ezek elengedhetetlen kelléke a kávé. Azt vesszük észre, hogy egyre nyitottabbak az emberek a minőségre a kávék terén, és egyre többen szeretnék magukat beleásni a kávékülönlegességek megismerésébe. 

 

Több, mint egy kávézó Budapesten… 

A PRE-GO azonban sokkal több, mint egy kávézó Budapesten, hiszen a helyben pörkölt kávé mellé szendvicseket, friss péksüteményeket is fogyaszthatsz, de ebédelni is megéri betéri hozzánk, hiszen helyben készült tészták széles választékával várjuk vendégeinket! 

 

Tekintsd meg a PRE-GO kínálatát ide kattintva

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

Nézd meg, hogy miért érdemes minden nap reggelizned!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése - halljuk szinte folyamatosan, de a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy miért érdemes a reggelente elfogyasztani néhány finom falatot. A következőkben bemutatjuk a reggeli előnyeit! 

Reggeliző Széll Kálmán tér

A PRE-GO a legjobb reggeliző Széll Kálmán tér, hiszen nálunk minden adott ahhoz, hogy egy finom reggelivel indítsd a napod. Helyben pörkölt kávé, finom szendvicsek, isteni péksütemények várnak a Széll Kálmán téren! 

Bemutatjuk a legjobb tészta bárt Budapesten

A PRE-GO a legjobb tészta bár Budapesten, ahol a finom tésztaételek mellett friss péksüteményeket, szendvicseket, fitt falatokat és helyeben pörkölt kávét is fogyaszthatsz! 

Bemutatkozik a Széll Kálmán tér

A Széll Kálmán tér egy olyan része Budapestnek, ahol sokan áthaladunk nap mint nap, hiszen egy igazán forgalmas közlekedési csomópontról beszélünk. A következőkben megosztunk néhány érdekességet a Széll Kálmán térről! 

További hírek >