Magyarország és a kávé – mit nyújt manapság egy kávézó Budapesten?

Manapság egyre több a kávézó Budapesten, azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választunk, hiszen nem mindenhol találkozhatunk a tökéletes minőséggel. A PRE-GO azonban helyben pörkölt kávéval várja vendégeit, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik egy finom feketével indítanák a napot. 

Miért olyan népszerű egy kávézó Budapesten? 

A kávé az egyik legnépszerűbb italunk, ami az egész világon elterjed. Hiteles adatok nincsenek arról, hogy honnan származik pontosan a kávé. Abban azonban egységesek a feljegyzések, hogy a kávé hazájának az etiópiai Kaffkát tekintik. A legtöbben már el sem tudják képzelni a reggeleket egy finom fekete nélkül, és ez az ital tökéletes kiegészítője lehet egy baráti találkozónak, egy üzleti megbeszélésnek, így nem csoda, hogy a kávézók Budapesten egyre népszerűbbek. 

 

Az emberek legtöbbje naponta fogyaszt kávét, sőt, akár többet is a nap folyamán, hiszen ez az ital élénkítő hatással van a szervezetre, ráadásul nagyon finom íze és aromája van. A kávé legismertebb hatóanyaga a koffein, ami fokozza a szívműködést, az anyagcserét, valamint a légzést.

 

Magyarország is egy fejlett kávéfogyasztó nemzetnek számít, hiszen a 15 éven felüli lakosság 70%-a fogyaszt napi rendszerességgel kávét. A kutatások alapján az őrölt-pörkölt kávét kedveljük leginkább, általában reggel vagy ebéd után fogyasztjuk. 

 

Egy kávézó Budapesten, ahol a minőség alapfeltétel

A szakértők véleménye alapján a hazai kávékínálat nem túl kedvező, de szerencsére találkozhatunk olyan kávézóval Budapesten, ahol minden egyes fekete elkészítésekor a minőségre és az egyediségre törekednek. A cappucino, a cafe latte és a latte macchiato a legnépszerűbb fajták Magyarországon. Az otthonokban, irodákban egyre jobban elterjedtek a kávékapszulák, bár az igazi beülős kávézás élményét nem tudják leváltani.

 

Egy kávézó Budapesten remek lehetőségeket kínál egy üzleti megbeszélésre, egy baráti találkozóra, hiszen ezek elengedhetetlen kelléke a kávé. Azt vesszük észre, hogy egyre nyitottabbak az emberek a minőségre a kávék terén, és egyre többen szeretnék magukat beleásni a kávékülönlegességek megismerésébe. 

 

Több, mint egy kávézó Budapesten… 

A PRE-GO azonban sokkal több, mint egy kávézó Budapesten, hiszen a helyben pörkölt kávé mellé szendvicseket, friss péksüteményeket is fogyaszthatsz, de ebédelni is megéri betéri hozzánk, hiszen helyben készült tészták széles választékával várjuk vendégeinket! 

 

Tekintsd meg a PRE-GO kínálatát ide kattintva

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Érdekességek kedvencünkről: a tésztáról

A tésztaételek szeretete egyértelműen az olaszoktól ered, hiszen ők azok, akik akár minden nap képesek tésztát enni. Különféle elkészítési módjaik, változatos feltételeik, sokféle tésztájuk lenyűgöző és hazánkban is nagy kedvencé váltak ezek az ételek! Nálunk a PRE-GO-ban frissen készült tésztakülönlegességeket kérhetsz gyorsan, akár elvitelre is… De mit is tud egy tészta? Hány féle létezik, és milyen módokon készítik el? Íme néhány érdekesség kedvencünkről, a tésztáról!

Egészséges ételek, gyorsan? Ezt ígérjük.

Már megint rohansz. Egyik meeting éri a másikat, kezdődik az órád, vagy épp elkéstél egy találkozóról… Persze enni is kellene valamit – és mégsem szeretnéd elrontani diétád vagy éppen egészséges táplálkozásod egy jó hamburgerrel, ugye?    Mielőtt továbbmész, van egy jó hírünk! :)

Így ismerheted fel a frissen pörkölt kávét

Egy igazán összetett, többlépcsős folyamat során válik fogyaszthatóvá a kávébab, mely megfelelő odafigyeléssel kapja csak meg azt az ízletes aromát, mely kedvenc kávézód, a PRE-GO falai között is vár rád.

Egy különleges kávézó Budán

A kávét a legtöbben nagyon szeretjük, így nem csoda, hogy manapság egyre népszerűbbek lettek a kávézók a fővárosban is. A PRE-GO a legjobb kávézó Budán, ahol helyben pörkölt kávékülönlegességek várják a vendégeket. 

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

További hírek >