Gyorsétterem a Széll Kálmán téren

A PRE-GO a legjobb gyorsétterem a Széll Kálmán téren, hiszen nálunk a gyorsaság nem megy a minőség rovására! Finom szendvicsekkel, salátákkal tésztaételekkel és frissen pörkölt kávéval várjuk vendégeinket, a belvárosban, egy különleges környezetben! 

Gyorétterem a Széll Kálmán téren PRE-GO: gyorsétterem a Széll Kálmán téren 

A gyorséttermek manapság nagyon népszerűek, hiszen valljuk be, nem sok időnk van arra, hogy kényelmesen elfogyasszunk egy ebédet a rohanós hétköznapok közepette. Sajnos azonban azt kell tapasztalnunk, hogy sok helyen a gyorsaság a minőség rovására megy – nálunk azonban nem így van!

 

A PRE-GO egy különleges gyorsétterem a Széll Kálmán téren, ami lehetővé teszi, hogy a nagy rohanás közepette is élvezhesd a gasztronómiai különlegességeket. Mivel manufakturális beszállítókkal dolgozunk együtt, garantáltan biztosítottak a friss, minőségi alapanyagok az ételeinkhez.

 

Ételeink között finom szendvicsek, friss péksütemények, saláták, illetve tésztaételek is megtalálhatók, emellett fitt falatokat is kínálunk vendégeinknek, így biztos, hogy mindenki talál finom falatokat étlapunkon. Ételkínálatunkat ide kattintva tekintheted meg!

 

Gyorsétterem a Széll Kálmán téren – étel akár elvitelre is!

Tudjuk, hogy nincs mindenkinek ideje egy finom ebéd elfogyasztására, ezért ételeinket elvitelre is készítjük, így a nagy rohanásban nem kell lemondanod a minőségről sem! Praktikus csomagolásunknak köszönhetően akár a villamoson is kényelmesen elfogyaszthatod ételeinket, illetve frissen pörkölt kávénkat is! 

Ha azonban van egy kis időd, mindenképp fogyaszd el helyben az ételeinket, hiszen fontos, hogy szentelj egy kis időt a pihenésre is! Különleges, modern, fiatalos éttermünk garantáltan lenyűgöz majd, a nyári időszakban pedig a teraszunkat is igénybe veheted! 

 

Kutyabarát gyorsétterem a Széll Kálmán téren, ahol a kedvencedet is szívesen látjuk!

Ha éppen kis kedvenceddel sétálsz, akkor sem kell kihagyod egy frissítő kávét, vagy egy finom ebédet, hiszen szívesen látunk a kutyusoddal együtt is! A kutyabarát gyorsétterem legnagyobb előnye, hogy egy pillanatra sem kell magára hagynod a kedvencedet, de a finomságokról sem kell lemondanod. Nálunk nem csupán a teraszon van helye a kutyáknak, hiszen az étteremben is szívesen látjuk őket! 

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

Nézd meg, hogy miért érdemes minden nap reggelizned!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése - halljuk szinte folyamatosan, de a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy miért érdemes a reggelente elfogyasztani néhány finom falatot. A következőkben bemutatjuk a reggeli előnyeit! 

Reggeliző Széll Kálmán tér

A PRE-GO a legjobb reggeliző Széll Kálmán tér, hiszen nálunk minden adott ahhoz, hogy egy finom reggelivel indítsd a napod. Helyben pörkölt kávé, finom szendvicsek, isteni péksütemények várnak a Széll Kálmán téren! 

Kávézó Budapesten

Manapság egyre több a kávézó Budapesten, azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választunk, hiszen nem mindenhol találkozhatunk a tökéletes minőséggel. A PRE-GO azonban helyben pörkölt kávéval várja vendégeit, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik egy finom feketével indítanák a napot. 

Bemutatjuk a legjobb tészta bárt Budapesten

A PRE-GO a legjobb tészta bár Budapesten, ahol a finom tésztaételek mellett friss péksüteményeket, szendvicseket, fitt falatokat és helyeben pörkölt kávét is fogyaszthatsz! 

További hírek >