Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz!

Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)

 

Ahol a minőség és a gyorsaság nem zárja ki egymást...

A PRE-GO megálmodásakor elsősorban a hétköznapi ember kérdéseit, igényeit vettük figyelembe. Az életritmus napjainkban az étkezési szokásokat is nagyban befolyásolja – hiszen hányszor fordul elő, hogy alig-alig van időnk egy-két falatot bekapni, mielőtt a következő helyre kellene rohannunk? A sebesség sok helyütt a minőség rovására megy, azonban szeretnénk bebizonyítani, hogy ennek nem feltétlen kell így lennie.

Számunkra egyaránt fontos, hogy gyorsan, az életedbe illeszthető módon kínáljunk ételt vagy épp italt, kávét – és hogy a kínált termékeink valóban minőségi alapanyagokból, frissen készüljenek.

 

Helyben készült házi tészta a PRE-GO-ban

Annak érdekében, hogy valóban ízletes, és minőségi tésztákat kínáljunk, mi magunk készítjük el ezeket minden reggel, frissen. Kollégáink reggelente még nyitás előtt elkezdik tésztáink begyúrását, utána munka oroszlánrészét természetesen tésztanyújtó gépünk végzi, ahogy azt a fenti képen is láthatod. Innen pedig már csak az ízesítés következik: a kiválasztott  feltétet pultunkban a szemed láttára sütjük össze a tésztával, így az íncsiklandó illatok mellett a látvány sem utolsó!

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

Nézd meg, hogy miért érdemes minden nap reggelizned!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése - halljuk szinte folyamatosan, de a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy miért érdemes a reggelente elfogyasztani néhány finom falatot. A következőkben bemutatjuk a reggeli előnyeit! 

Reggeliző Széll Kálmán tér

A PRE-GO a legjobb reggeliző Széll Kálmán tér, hiszen nálunk minden adott ahhoz, hogy egy finom reggelivel indítsd a napod. Helyben pörkölt kávé, finom szendvicsek, isteni péksütemények várnak a Széll Kálmán téren! 

Kávézó Budapesten

Manapság egyre több a kávézó Budapesten, azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választunk, hiszen nem mindenhol találkozhatunk a tökéletes minőséggel. A PRE-GO azonban helyben pörkölt kávéval várja vendégeit, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik egy finom feketével indítanák a napot. 

Bemutatjuk a legjobb tészta bárt Budapesten

A PRE-GO a legjobb tészta bár Budapesten, ahol a finom tésztaételek mellett friss péksüteményeket, szendvicseket, fitt falatokat és helyeben pörkölt kávét is fogyaszthatsz! 

További hírek >