Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz!

Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)

 

Ahol a minőség és a gyorsaság nem zárja ki egymást...

A PRE-GO megálmodásakor elsősorban a hétköznapi ember kérdéseit, igényeit vettük figyelembe. Az életritmus napjainkban az étkezési szokásokat is nagyban befolyásolja – hiszen hányszor fordul elő, hogy alig-alig van időnk egy-két falatot bekapni, mielőtt a következő helyre kellene rohannunk? A sebesség sok helyütt a minőség rovására megy, azonban szeretnénk bebizonyítani, hogy ennek nem feltétlen kell így lennie.

Számunkra egyaránt fontos, hogy gyorsan, az életedbe illeszthető módon kínáljunk ételt vagy épp italt, kávét – és hogy a kínált termékeink valóban minőségi alapanyagokból, frissen készüljenek.

 

Helyben készült házi tészta a PRE-GO-ban

Annak érdekében, hogy valóban ízletes, és minőségi tésztákat kínáljunk, mi magunk készítjük el ezeket minden reggel, frissen. Kollégáink reggelente még nyitás előtt elkezdik tésztáink begyúrását, utána munka oroszlánrészét természetesen tésztanyújtó gépünk végzi, ahogy azt a fenti képen is láthatod. Innen pedig már csak az ízesítés következik: a kiválasztott  feltétet pultunkban a szemed láttára sütjük össze a tésztával, így az íncsiklandó illatok mellett a látvány sem utolsó!

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Érdekességek kedvencünkről: a tésztáról

A tésztaételek szeretete egyértelműen az olaszoktól ered, hiszen ők azok, akik akár minden nap képesek tésztát enni. Különféle elkészítési módjaik, változatos feltételeik, sokféle tésztájuk lenyűgöző és hazánkban is nagy kedvencé váltak ezek az ételek! Nálunk a PRE-GO-ban frissen készült tésztakülönlegességeket kérhetsz gyorsan, akár elvitelre is… De mit is tud egy tészta? Hány féle létezik, és milyen módokon készítik el? Íme néhány érdekesség kedvencünkről, a tésztáról!

Egészséges ételek, gyorsan? Ezt ígérjük.

Már megint rohansz. Egyik meeting éri a másikat, kezdődik az órád, vagy épp elkéstél egy találkozóról… Persze enni is kellene valamit – és mégsem szeretnéd elrontani diétád vagy éppen egészséges táplálkozásod egy jó hamburgerrel, ugye?    Mielőtt továbbmész, van egy jó hírünk! :)

Így ismerheted fel a frissen pörkölt kávét

Egy igazán összetett, többlépcsős folyamat során válik fogyaszthatóvá a kávébab, mely megfelelő odafigyeléssel kapja csak meg azt az ízletes aromát, mely kedvenc kávézód, a PRE-GO falai között is vár rád.

Egy különleges kávézó Budán

A kávét a legtöbben nagyon szeretjük, így nem csoda, hogy manapság egyre népszerűbbek lettek a kávézók a fővárosban is. A PRE-GO a legjobb kávézó Budán, ahol helyben pörkölt kávékülönlegességek várják a vendégeket. 

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

További hírek >