Egészséges ételek, gyorsan? Ezt ígérjük.

Már megint rohansz. Egyik meeting éri a másikat, kezdődik az órád, vagy épp elkéstél egy találkozóról… Persze enni is kellene valamit – és mégsem szeretnéd elrontani diétád vagy éppen egészséges táplálkozásod egy jó hamburgerrel, ugye? 

 

Mielőtt továbbmész, van egy jó hírünk! :)

Figyelünk napirendedre!

A PRE-GO-ban, a Széll Kálmán téren mi minden nap azon ügyeskedünk, hogy Te minél hamarabb hozzájuthass kedvenc falataidhoz, vagy az életet adó, frissen pörkölt kávédhoz. Tudjuk, hogy gyakran egy perc is sok… Tudjuk, hogy elvinnéd az ételt, és a kávéhoz sem ártana egy papírpohár. 

 

Tudjuk, hogy sietsz, de azt is tudjuk, hogy a minőség is fontos számodra! 

 

Figyelünk a minőségre! 

...ezért aztán mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk nyújtani. Alaposan megválogatott partnerek és beszállítók, friss ételek, és alternatív megoldások várnak a PRE-GO-ban, persze pár perc alatt, tudod: mielőtt továbbmennél. 

 

Figyelünk a diétádra, egészségedre is! 

Azt azért nem mondjuk, hogy csak diétás ételeket árulunk, miért is tennénk? Frissen készült tésztáink sokak kedvence, és akár gluténmentes változatban is kérheted őket! 

Ha még ennél is jobban figyelnél az alakodra, azért tartogatunk számodra is bőven meglepetéseket. Reggelire egy finom müzli joghurttal, vagy gyümölcssaláta a kávé mellé (helyett?!) ?

 

Ebédre egy frissen készült cézár saláta, vagy lazacos Wrap? 

 

Mindezt természetesen a tőlünk megszokott nagyszerű minőségben! Ha a felsoroltak egyike se mozgatott meg, nézd meg kínálatunk IDE kattintva, biztosak vagyunk benne, hogy ha legközelebb felénk jársz, vendégül láthatunk! :)

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Érdekességek kedvencünkről: a tésztáról

A tésztaételek szeretete egyértelműen az olaszoktól ered, hiszen ők azok, akik akár minden nap képesek tésztát enni. Különféle elkészítési módjaik, változatos feltételeik, sokféle tésztájuk lenyűgöző és hazánkban is nagy kedvencé váltak ezek az ételek! Nálunk a PRE-GO-ban frissen készült tésztakülönlegességeket kérhetsz gyorsan, akár elvitelre is… De mit is tud egy tészta? Hány féle létezik, és milyen módokon készítik el? Íme néhány érdekesség kedvencünkről, a tésztáról!

Így ismerheted fel a frissen pörkölt kávét

Egy igazán összetett, többlépcsős folyamat során válik fogyaszthatóvá a kávébab, mely megfelelő odafigyeléssel kapja csak meg azt az ízletes aromát, mely kedvenc kávézód, a PRE-GO falai között is vár rád.

Egy különleges kávézó Budán

A kávét a legtöbben nagyon szeretjük, így nem csoda, hogy manapság egyre népszerűbbek lettek a kávézók a fővárosban is. A PRE-GO a legjobb kávézó Budán, ahol helyben pörkölt kávékülönlegességek várják a vendégeket. 

PRE-GO: reggelizőhely Budán

Egy finom reggeli feldobja a napodat, illetve a segítségével sokkal energikusabb leszel, és jobban is tudsz koncentrálni. A következőkben bemutatkozik a PRE-GO, a legjobb reggelizőhely Budán! 

Nézd meg, hogy miért érdemes minden nap reggelizned!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése - halljuk szinte folyamatosan, de a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy miért érdemes a reggelente elfogyasztani néhány finom falatot. A következőkben bemutatjuk a reggeli előnyeit! 

További hírek >