Egy különleges tésztázó Budán: ismerd meg a PRE-GO-t!

A PRE-GO egy különleges tésztázó Budán, ahol isteni tésztaételek várnak! Azonban nem csupán egy finom tésztára éri meg betérni hozzánk, hiszen friss péksüteményekkel, finom szendvicsekkel, és helyben pörkölt kávéval várjuk vendégeinket! 

A legjobb tésztázó Budán: ismerd meg a PRE-GO-t! 

A napi teendők elvégzése mellett sajnos nem sok időnk marad arra, hogy gondosan megtervezzünk egy étkezést. A rohanás mellett gyakran hajlamosak vagyunk lemondani a minőségről. Bármilyen hosszú és zsúfolt a napod, nem szabad lemondanod a minőségi ételekről, a finom falatokról! 

 

Éttermünk, a PRE-GO az egyik legjobb tésztázó Budán, ahol a minőség és a gyorsaság kéz a kézben járnak. 

 

Egy tésztázó Budán, a Te igényeidhez alakítva 

Tudjuk, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése, és mi igyekszünk erre odafigyelni! Éppen ezért a tésztaételek nálunk úgy készülnek, ahogy Te szereted! Minden egyes apró részletet, minden feltétet te választhatsz ki. A folyamat a következőképpen zajlik: 

 

Az első lépésé, hogy kiválasztod a tésztát. A tészták között a hagyományos mellett teljes kiőrlésű, sőt, még gluténmentes változatot is találsz! A második lépés a ragu kiválasztása, végül jöhetnek a feltétek. 

 

Tésztázó Budán: tésztaételek akár elvitelre is 

Sajnos a nagy rohanás közepette sokszor nincs arra időnk, hogy kényelmesen, egy kicsit megpihenve elfogyasszuk az ebédünket. A PRE-GO azonban erre is kínál megoldást, hiszen finom tésztaételeinket akár elvitelre is kérheted! A praktikus csomagolásnak köszönhetően akár a metrón ülve is kényelmesen elfogyaszthatod az ebédedet.

 

Nem csak egy tésztázó Budán: péksütemények, szendvicsek, helyben prökölt kávé a Széll Kálmán téren

A PRE-GO azonban nem csupán egy különleges tésztázó Budán, hiszen egyéb finomságokkal is várjuk vendégeinket. A friss péksütemények mellett finom szendvicsek várnak, ha megéheznél, azonban ha egy kicsit jobban ügyelsz az alakodra, fitt falatokat is kaphatsz nálunk. 

 

A finom falatok mellett isteni, helyben pörkölt kávét is ihatsz nálunk. Étlapunkon emelett találsz még süteményeket, salátákat is. 

 

A PRE-GO kínálatát ide kattintva tekintheted meg! 

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Reggeliző Széll Kálmán tér

A PRE-GO a legjobb reggeliző Széll Kálmán tér, hiszen nálunk minden adott ahhoz, hogy egy finom reggelivel indítsd a napod. Helyben pörkölt kávé, finom szendvicsek, isteni péksütemények várnak a Széll Kálmán téren! 

Kávézó Budapesten

Manapság egyre több a kávézó Budapesten, azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választunk, hiszen nem mindenhol találkozhatunk a tökéletes minőséggel. A PRE-GO azonban helyben pörkölt kávéval várja vendégeit, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik egy finom feketével indítanák a napot. 

Bemutatjuk a legjobb tészta bárt Budapesten

A PRE-GO a legjobb tészta bár Budapesten, ahol a finom tésztaételek mellett friss péksüteményeket, szendvicseket, fitt falatokat és helyeben pörkölt kávét is fogyaszthatsz! 

Bemutatkozik a Széll Kálmán tér

A Széll Kálmán tér egy olyan része Budapestnek, ahol sokan áthaladunk nap mint nap, hiszen egy igazán forgalmas közlekedési csomópontról beszélünk. A következőkben megosztunk néhány érdekességet a Széll Kálmán térről! 

Gyorsétterem a Széll Kálmán téren, a belvárosban

A PRE-GO a legjobb gyorsétterem a Széll Kálmán téren, hiszen nálunk a gyorsaság nem megy a minőség rovására! Finom szendvicsekkel, salátákkal tésztaételekkel és frissen pörkölt kávéval várjuk vendégeinket, a belvárosban, egy különleges környezetben! 

További hírek >