Születésnapi buli helyszín Budapesten, a PRE-GO-ban!

Születésnapi buli helyszín Budapesten, a PRE-GO-ban!

Születésnapi buli helyszín Budapesten – Ünnepeld meg te is születésnapodat, tartsd a születésnapi bulidat Budapesten, várunk szeretettel a PRE-GO-ban! 

A legjobb születésnapi buli helyszínt keresed? Nem könnyű a választás...

Manapság sajnos nagyon sok esetben csalódnak az emberek a születésnapi buli helyszínek miatt, ha te is mentél már szomorúan haza egy rosszul megválasztott buli után, akkor épp itt az ideje, hogy megmutassam neked az egyik legjobb születésnapi buli helyszínt Budapesten! 

Születésnapi buli helyszín Budapesten a Széll Kálmán téren

A PRE-GO megteremtjük nektek a legtökéletesebb hangulatot ahhoz, hogy a születésnapod olyan legyen, mint ahogyan álmaidban láttad. Gyere el hozzánk baráti társaságoddal, az ünnepeltet pedig lepjük meg együtt. Tésztaételeink, szendvicseink tökéletes alapot nyújtanak egy kiváló estéhez! A PRE-GO mindenki számára ideális helyszín a születésnap megünnepléséhez, hiszen könynen elérhető helyen, a belvárosban várunk benneteket fiatalos környezetben, DJ-vel! A PRE-GO akár 50 fő befogadására is képes!

Születésnapi buli helyszín Budapesten, jó parkolással, jó tömegközlekedéssel

Ha mindenki sörözik, az sem baj, hiszen a Mammut egy ugrásnyira van, ahol letehetitek az autókat. A tömegközlekedést meg tán említenem sem kell, hiszen a Széll Kálmán térről induló éjszakai járatokkal és a 4-6-os villamossal bárhova eljutsz akár hajnalban is!

Kérd személyre szabott ajánlatunkat!


címkék: Budapest

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!  

Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz! Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)  

Megnyitott a PRE-GO

Mindenkinek kell egy hely, ahol egy kicsit el tud bújni a nagyváros zaja elől, ahol meg tud pihenni a rohanó hétköznapok során. A PRE-GO mostantól tárt karokkal vár, ha szeretnél kiszakadni egy pár percre a szürke hétköznapokból! Melőtt továbbmennél… állj meg nálunk egy percre, egy finom kávéra vagy tésztára!

Szendvics a Széll Kálmán téren a PRE-GO-ban: klasszikus és extra szendvicseink között biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Nagy a rohanás, hajtanak a hétköznapok, mégis ennél valami minőségit, valami igazán jót? Csak egy szendvicsre vágysz, amelyet magaddal vihetsz? A PRE-GO klasszikus és extra szendvicsei között biztosan megtalálod a kedvedre valót! Nem spóroltunk az alapanyaggal, a minőséggel de a fantáziával sem, mikor elkészítettük szendvicseinket. Ismerd meg, és szeresd meg őket Te is!

Cukrászda a Széll Kálmán téren: süteményekkel, szendvicsekkel és péksütikkel, tésztákkal és kávéval várunk a PRE-GO-ban!

Megéheztél valami édesre, valami kényeztetésre? Cukrászdát keresel a Széll Kálmán téren? Van egy jobb ötletünk! Térj be hozzánk a PRE-GO-ba, ahol tésztaételeink és különleges szendvicseink, péksüteményeink és kávéink mellett finomabbnál finomabb süteményekkel is várunk!

További hírek >