Rendezvényhelyszín Budán: a PRE-GO zárás után csak rátok vár!

Ha rendezvényhelyszínt keresel Budán, és tetszik a PRE-GO hangulata, ízvilága – ne nélkülözd ezt eseményeden sem! Zárás után a PRE-GO bérelhető különböző típusú rendezvényekre, eseményekre cégek és magánszemélyek számára is!

 

Rendezvényhelyszín Budán - káprázatos budai rendezvényhelyszín este 7 után a Mammit közelében

Rendezvényhelyszín Budán egész héten – a PRE-GO hétfőtől vasárnapig fogad rendezvényeket

Napközben a nyüzsgést kihasználva a PRE-GO gyorsétteremként várja kedves vendégeit a Széll Kálmán téren, este azonban akár hatalmas bulit csaphatsz itt barátaiddal, ismerőseiddel vagy éppen munkatársaiddal!

 

Zárás után ugyanis, ha szeretnéd, átalakulhat a PRE-GO, és otthont adhat a Te rendezvényednek!

Este 7-től hajnali 5-ig bérelhető helyszínünk a város központjában, a Széll Kálmán téren vár.

 

Beltéri rendezvényhelyszín Budán 50 főig, vagy a teraszon akár 150  főig!

Akár informális, akár formális fogadást tervezel, a létszámra ügyelned kell. A PRE-GO épületében 50 főig tudunk fogadni vendéglátással beltéren rendezvényeseket, míg a terasszal együtt befogadó képességünk akár 150 fő is lehet. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ennél nagyobb létszámú rendezvények tartását nem tudjuk vállalni. Ha nagyobb eseménynek keresel otthont, javasoljuk cégcsoportos társunkat, a Városliget Rendezvény csapatát! Az ő ajánlataikat megnézheted IDE kattintva.

 

Rendezvényhelyszín Budán saját vendéglátással

Kínálatunk, tésztaételeink és egyéb finomságaink rendezvényeden is rendelkezésedre állnak. Élvezd kedvenc falataid az északa folyamán is saját partydon!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a vendéglátást helyszínünkön mi biztosítjuk. Kínálatunkban bár nem szerepelnek alkoholos italok, rendezvényeinkre ezek beszerzését természetesen vállaljuk előzetes egyeztetés alapján!

 

Rendezvényhelyszín Budán: milyen típusú rendezvényekre ajánljuk?

A PRE-GO a nagyváros nyüzsgéséhez igazodva egy fiatalos, lendületes hely, amelyet leginkább infomális rendezvényekre javaslunk. Születésnapi bulik, legénybúcsúk vagy épp diplomaosztó utáni rendezvények tökéletes helyszíne lehet ugyan úgy, mint a lazább céges évzáró vagy csapatépítő eseményeknek!

Nem zárkózunk el az egyedi kérésektől, kívánságoktól sem, kérd személyre szabott ajánlatunkat és biztosan találunk megoldást álmaid rendezvényének megszervezésére!

 

Rendezvényhelyszín Budán DJ-vel? A PRE-GO DJ-je lehet a Te eseményed házigazdája is!

Ha van saját kívánságod, esetleg DJ-d akit hívni szeretnél rendezvényedre, mi nem állunk ennek útjába. A részleteket egyeztetve megoldható a saját zene igénylése, de ha még nincs ötleted, a PRE-GO DJ-jét szívből ajánljuk! A mindennapokban is ő biztosítja a fergeteges hangulatot a PRE-GO-ban, és eseményedet is biztosan fel tudja dobni!

 

Egyéb tudnivaló a PRE-GO-ról, mint rendezvényhelyszínről

A PRE-GO a Széll Kálmán téren várja kedves vendégeit és a rendezvény szervezőit. A parkolás a Mammut épületeiben megoldható, de a tömegkezlekedés is kiváló a környéken: a 4-6-os villamossal éjjel is bármikor átutzhatod Budapestet!

Ha szeretnél egy lendületes helyet rendezvényednek, kérd személyre szabott ajánlatunkat!


Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!  

Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz! Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)  

Megnyitott a PRE-GO

Mindenkinek kell egy hely, ahol egy kicsit el tud bújni a nagyváros zaja elől, ahol meg tud pihenni a rohanó hétköznapok során. A PRE-GO mostantól tárt karokkal vár, ha szeretnél kiszakadni egy pár percre a szürke hétköznapokból! Melőtt továbbmennél… állj meg nálunk egy percre, egy finom kávéra vagy tésztára!

Szendvics a Széll Kálmán téren a PRE-GO-ban: klasszikus és extra szendvicseink között biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Nagy a rohanás, hajtanak a hétköznapok, mégis ennél valami minőségit, valami igazán jót? Csak egy szendvicsre vágysz, amelyet magaddal vihetsz? A PRE-GO klasszikus és extra szendvicsei között biztosan megtalálod a kedvedre valót! Nem spóroltunk az alapanyaggal, a minőséggel de a fantáziával sem, mikor elkészítettük szendvicseinket. Ismerd meg, és szeresd meg őket Te is!

Cukrászda a Széll Kálmán téren: süteményekkel, szendvicsekkel és péksütikkel, tésztákkal és kávéval várunk a PRE-GO-ban!

Megéheztél valami édesre, valami kényeztetésre? Cukrászdát keresel a Széll Kálmán téren? Van egy jobb ötletünk! Térj be hozzánk a PRE-GO-ba, ahol tésztaételeink és különleges szendvicseink, péksüteményeink és kávéink mellett finomabbnál finomabb süteményekkel is várunk!

További hírek >