Legénybúcsú helyszín Budapest

Legénybúcsú helyszín Budapest

Tarthatom a legénybúcsúmat a PRE-GO-ban? A válasz természetesen: IGEN! Ismerd meg az egyik legizgalmasabb legénybúcsú helyszínt Budapesten, a Széll Kálmán téren!

Miért ideális legénybúcsú helyszín Budapesten a PRE-GO?

A legénybúcsúknak az egyik legideálisabb helyszín a PRE-GO, ugyanis igényes környezetben töltheted el az utolsó legénynapodat. A PRE-GO lendületes, nyüzsgő környezete, könnyű megközelíthetősége tökéletes indítása életed egyik leginkább felejthetetlennek ígérkező napjának!

Legénybúcsú helyszín Budapesten – zavartalanul, csak a barátokkal!

Ideális helyszínt biztosítunk nektek ahhoz, hogy a barátaitokkal megalapozzátok az este hangulatát, jó hír, hogy a PRE-GO könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel, de akár a Mammut parkolóját is igénybe vehetitek! A PRE-GO este 7 után kibérelhető hajnali 5-ig, így zártkörű rendezvényként is búcsúztathatod legény-éveid.

Legénybúcsú helyszín Budapest – Milyen a jó legénybúcsú?

Nem feltétlenül a féktelen ivástól válik legénybúcsúvá a legénybúcsú! Szerintem te is szeretnéd jól érezni magad a következő napon is, ugye? Ehhez nyújtunk nektek ideális megoldást, töltsetek el egy kellemes estét nálunk, vacsorázzatok meg, igyatok minőségi italokat, beszélgessetek, szórakozzatok, majd indulhat a buli is! Bár a PRE-GO-ban a hétköznapokon alkoholt nem árulunk, zártkörű rendezvényeinkre megbeszélés alapján italcsomagokat is szállítunk.

Legénybúcsú helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal!

Kérd te is minél hamarabb ajánlatunkat, amit személyre szabottan kapsz meg szinte azonnal, ezután már nincs semmi dolgod, csak szólni a barátaidnak, eljönni hozzánk és kiélvezni az utolsó napot legénykorodból! Legénybúcsú rendezvény ajánlatkérésünkért kattints ide!

 


címkék:

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!  

Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz! Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)  

Megnyitott a PRE-GO

Mindenkinek kell egy hely, ahol egy kicsit el tud bújni a nagyváros zaja elől, ahol meg tud pihenni a rohanó hétköznapok során. A PRE-GO mostantól tárt karokkal vár, ha szeretnél kiszakadni egy pár percre a szürke hétköznapokból! Melőtt továbbmennél… állj meg nálunk egy percre, egy finom kávéra vagy tésztára!

Szendvics a Széll Kálmán téren a PRE-GO-ban: klasszikus és extra szendvicseink között biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Nagy a rohanás, hajtanak a hétköznapok, mégis ennél valami minőségit, valami igazán jót? Csak egy szendvicsre vágysz, amelyet magaddal vihetsz? A PRE-GO klasszikus és extra szendvicsei között biztosan megtalálod a kedvedre valót! Nem spóroltunk az alapanyaggal, a minőséggel de a fantáziával sem, mikor elkészítettük szendvicseinket. Ismerd meg, és szeresd meg őket Te is!

Cukrászda a Széll Kálmán téren: süteményekkel, szendvicsekkel és péksütikkel, tésztákkal és kávéval várunk a PRE-GO-ban!

Megéheztél valami édesre, valami kényeztetésre? Cukrászdát keresel a Széll Kálmán téren? Van egy jobb ötletünk! Térj be hozzánk a PRE-GO-ba, ahol tésztaételeink és különleges szendvicseink, péksüteményeink és kávéink mellett finomabbnál finomabb süteményekkel is várunk!

További hírek >