Kutyabarát gyorsétterem? A Széll Kálmán téren megnyitottuk!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!

 

Kutyabarát gyorsétterem: Gondoltad volna, hogy nálunk kutyusod társaságában is ehetsz egy jót?

Kutyabarát gyorsétterem jelenleg nem sok van Budapesten, ám mi tisztában vagyunk azzal, hogy milyen kellemetlen is az, mikor kis kedvenceddel a városban bolyongva megéhezel… Ilyen esetben két dolog közül választhatsz; kikötöd kutyusod egy oszlophoz, míg befutsz valahova enni - megkockáztatva azt, hogy a felügyelet nélkül hagyott kisbarátoddal történik valami - vagy másik pedig, hogy éhesen, korgó gyomorral hazafelé veszed az irányt.

 

Éééés, immáron egy harmadik lehetőség is a rendelkezésedre áll, betérhetsz hozzánk a PRE-GO-ba, a kutyabarát gyorsétterembe!

 

Kutyabarát gyorsétterem: Miért jó?

A kutyabarát gyorsétteremnek legnagyobb előnye az előbb elhangzottakon túl, hogy nem kell mellőznöd kiskutyád társaságát egy pillanatra sem. Nálunk nem csupán a teraszon van lehetőséged kutyusoddal helyet foglalni, hanem magába az étterembe is behozhatod kis kedvencedet, hogy egy pillanatra se veszítsd őt szem elől.   

 

Fontos azonban megemlítenünk, hogy a kutyabarát gyorséttermekre is vonatkoznak bizonyos illemszabályok, melyek azt a célt szolgálják, hogy azon vendégeink számára is élvezhető legyen a nálunk töltött idő, akik nem azért látogattak el hozzánk, mert kutyabarát gyorséttermet kerestek.

 

Lássuk, hogy mik is ezek!

 

1. Kutyabarát gyorsétterem: Mindig ügyelj kutyusodra!

Tisztában vagyunk azzal, hogy izgő-mozgó kedvenceink nehezen tudnak ellenállni a finom illatoknak, ám megkérünk téged, hogy amennyiben kutyusoddal érkezel, gondoskodj arról, hogy kedvenced melletted maradjon és ne ugráljon fel a másik asztalnál ülők lábára annak reményében, hogy csurran-cseppen neki is egy-két finom falat.

 

2. Kutyabarát gyorsétterem: Jutalmazd kisbarátodat!

Nyilván nem várhatod el kutyusodtól, hogy órákon keresztül békésen gubbasszon melletted, pláne nem ilyen ingergazdag környezetben. Megkérünk ezért arra, hogy kutyabarát gyorséttermünk látogatásakor gondoskodj jutalomfalatról kedvencednek, amellyel kitartását elismered. Így ő is nyugodtabbá válik és te is tovább tudod élvezni a békés környezetet.

 

3. Kutyabarát gyorsétterem: Járjatok egyet!

Ha már érintettük a nyugtalanságot, a jutalomfalaton felül a sétáról is gondoskodnod kell, ha kutyabarát gyorsétteremben teszel látogatást. Ez persze nem azt jelenti, hogy séta közben kell elfogyasztanod a rendelt ételt, csupán időnként célszerű kivinned kiskutyádat a levegőre, hogy járjon egyet és elintézhesse a dolgát. Egy pár perces mászkálástól garantáltan nyugodtabbá válik és így örömmel folytathatod te is az étkezést.

 

Köszönjük, hogy megfogadod tanácsainkat és reméljük, hogy hamarosan találkozunk kutyabarát gyorséttermünkben, a PRE-GO-ban!


Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Gyorsétterem Budapest

Gyorsétterem Budapest - gyorséttermünk, a PRE-GO, friss péksüteményekkel, tésztaételekkel, szendvicsekkel, helyben pörkölt kávékkal, limonádékkal, és egyéb különlegességekkel várja vendégeit, a Széll Kálmán téren, különleges környezetben! 

Kávézó Budapesten: különleges kávézó a Széll Kálmán téren

Egy különleges kávézó Budapesten? A PRE-GO helyben pörkölt kávéval várja vendégeit a Széll Kálmán téren! A kávét helyben fogyaszthatod, de elvitelre is kérheted! Az étlapon emellett szendvicseket, friss péksüteményeket is találsz, hiszen a PRE-GO több, mint egy kávézó Budapesten! 

Reggelizőhely Budapesten

Reggelizőhely Budapesten? A PRE-GO nem okoz csalódást! Finom falatok, frissítő kávékülönlegességek, akár elvitelre is! Ne hagyd ki a nap legfontosabb étkezését, térj be hozzánk érte! 

Tésztázó Budapesten, ahol frissen készült tésztaételek várnak!

Tésztázó Budapesten? A PRE-GO tésztaételeit garantáltan szeretni fogod, hiszen úgy készítjük, ahogy Te szereted! Nálunk a gyorsaság nem megy a minőség rovására! 

Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz! Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)  

További hírek >