Kutyabarát gyorsétterem? A Széll Kálmán téren megnyitottuk!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!

 

Kutyabarát gyorsétterem: Gondoltad volna, hogy nálunk kutyusod társaságában is ehetsz egy jót?

Kutyabarát gyorsétterem jelenleg nem sok van Budapesten, ám mi tisztában vagyunk azzal, hogy milyen kellemetlen is az, mikor kis kedvenceddel a városban bolyongva megéhezel… Ilyen esetben két dolog közül választhatsz; kikötöd kutyusod egy oszlophoz, míg befutsz valahova enni - megkockáztatva azt, hogy a felügyelet nélkül hagyott kisbarátoddal történik valami - vagy másik pedig, hogy éhesen, korgó gyomorral hazafelé veszed az irányt.

 

Éééés, immáron egy harmadik lehetőség is a rendelkezésedre áll, betérhetsz hozzánk a PRE-GO-ba, a kutyabarát gyorsétterembe!

 

Kutyabarát gyorsétterem: Miért jó?

A kutyabarát gyorsétteremnek legnagyobb előnye az előbb elhangzottakon túl, hogy nem kell mellőznöd kiskutyád társaságát egy pillanatra sem. Nálunk nem csupán a teraszon van lehetőséged kutyusoddal helyet foglalni, hanem magába az étterembe is behozhatod kis kedvencedet, hogy egy pillanatra se veszítsd őt szem elől.   

 

Fontos azonban megemlítenünk, hogy a kutyabarát gyorséttermekre is vonatkoznak bizonyos illemszabályok, melyek azt a célt szolgálják, hogy azon vendégeink számára is élvezhető legyen a nálunk töltött idő, akik nem azért látogattak el hozzánk, mert kutyabarát gyorséttermet kerestek.

 

Lássuk, hogy mik is ezek!

 

1. Kutyabarát gyorsétterem: Mindig ügyelj kutyusodra!

Tisztában vagyunk azzal, hogy izgő-mozgó kedvenceink nehezen tudnak ellenállni a finom illatoknak, ám megkérünk téged, hogy amennyiben kutyusoddal érkezel, gondoskodj arról, hogy kedvenced melletted maradjon és ne ugráljon fel a másik asztalnál ülők lábára annak reményében, hogy csurran-cseppen neki is egy-két finom falat.

 

2. Kutyabarát gyorsétterem: Jutalmazd kisbarátodat!

Nyilván nem várhatod el kutyusodtól, hogy órákon keresztül békésen gubbasszon melletted, pláne nem ilyen ingergazdag környezetben. Megkérünk ezért arra, hogy kutyabarát gyorséttermünk látogatásakor gondoskodj jutalomfalatról kedvencednek, amellyel kitartását elismered. Így ő is nyugodtabbá válik és te is tovább tudod élvezni a békés környezetet.

 

3. Kutyabarát gyorsétterem: Járjatok egyet!

Ha már érintettük a nyugtalanságot, a jutalomfalaton felül a sétáról is gondoskodnod kell, ha kutyabarát gyorsétteremben teszel látogatást. Ez persze nem azt jelenti, hogy séta közben kell elfogyasztanod a rendelt ételt, csupán időnként célszerű kivinned kiskutyádat a levegőre, hogy járjon egyet és elintézhesse a dolgát. Egy pár perces mászkálástól garantáltan nyugodtabbá válik és így örömmel folytathatod te is az étkezést.

 

Köszönjük, hogy megfogadod tanácsainkat és reméljük, hogy hamarosan találkozunk kutyabarát gyorséttermünkben, a PRE-GO-ban!

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Tészta elvitelre

A nagy rohanásban nincs időd ebédelni? Ne mondj le a finom falatokról! Tészta elvitelre a PRE-GO-ban! Széll Kálmán téren található éttermünkben a gyorsaság nem megy a minőség rovására! 

Bemutatjuk, hogy milyen hatásai vannak a kávéfogyasztásnak az egészségünkre nézve!

A kávé az egyik legnépszerűbb ital a világon, hiszen finom íze mellett számos jótékony hatása van a szervezetünkre. Antioxidánsokban gazdag, illetve hasznos tápanyagokat tartalmaz. Kutatások is bizonyítják, hogy azok, akik rendszeresen fogyasztanak kávét, sokkal kisebb a kockázata bizonyos betegségeknek kialakulására.

A legjobb tésztázó Budán

A PRE-GO egy különleges tésztázó Budán, ahol isteni tésztaételek várnak! Azonban nem csupán egy finom tésztára éri meg betérni hozzánk, hiszen friss péksüteményekkel, finom szendvicsekkel, és helyben pörkölt kávéval várjuk vendégeinket! 

Reggeliző a belvárosban: PRE-GO

A PRE-GO egy különleges reggeliző a belvárosban, ahol isteni szendvicseket, friss péksüteményeket, helyben pörkölt kávékat, és igazi tésztakülönlegességeket fogyaszthatsz. Ismerd meg jobban ezt a különleges reggelizőhelyet! 

Gyorsétterem Budapest

Gyorsétterem Budapest - gyorséttermünk, a PRE-GO, friss péksüteményekkel, tésztaételekkel, szendvicsekkel, helyben pörkölt kávékkal, limonádékkal, és egyéb különlegességekkel várja vendégeit, a Széll Kálmán téren, különleges környezetben! 

További hírek >