Kutyabarát gyorsétterem? A Széll Kálmán téren megnyitottuk!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!

 

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Kutyabarát gyorsétterem: Gondoltad volna, hogy nálunk kutyusod társaságában is ehetsz egy jót?

Kutyabarát gyorsétterem jelenleg nem sok van Budapesten, ám mi tisztában vagyunk azzal, hogy milyen kellemetlen is az, mikor kis kedvenceddel a városban bolyongva megéhezel… Ilyen esetben két dolog közül választhatsz; kikötöd kutyusod egy oszlophoz, míg befutsz valahova enni - megkockáztatva azt, hogy a felügyelet nélkül hagyott kisbarátoddal történik valami - vagy másik pedig, hogy éhesen, korgó gyomorral hazafelé veszed az irányt.

 

Éééés, immáron egy harmadik lehetőség is a rendelkezésedre áll, betérhetsz hozzánk a PRE-GO-ba, a kutyabarát gyorsétterembe!

 

Kutyabarát gyorsétterem: Miért jó?

A kutyabarát gyorsétteremnek legnagyobb előnye az előbb elhangzottakon túl, hogy nem kell mellőznöd kiskutyád társaságát egy pillanatra sem. Nálunk nem csupán a teraszon van lehetőséged kutyusoddal helyet foglalni, hanem magába az étterembe is behozhatod kis kedvencedet, hogy egy pillanatra se veszítsd őt szem elől.   

 

Fontos azonban megemlítenünk, hogy a kutyabarát gyorséttermekre is vonatkoznak bizonyos illemszabályok, melyek azt a célt szolgálják, hogy azon vendégeink számára is élvezhető legyen a nálunk töltött idő, akik nem azért látogattak el hozzánk, mert kutyabarát gyorséttermet kerestek.

 

Lássuk, hogy mik is ezek!

 

1. Kutyabarát gyorsétterem: Mindig ügyelj kutyusodra!

Tisztában vagyunk azzal, hogy izgő-mozgó kedvenceink nehezen tudnak ellenállni a finom illatoknak, ám megkérünk téged, hogy amennyiben kutyusoddal érkezel, gondoskodj arról, hogy kedvenced melletted maradjon és ne ugráljon fel a másik asztalnál ülők lábára annak reményében, hogy csurran-cseppen neki is egy-két finom falat.

 

2. Kutyabarát gyorsétterem: Jutalmazd kisbarátodat!

Nyilván nem várhatod el kutyusodtól, hogy órákon keresztül békésen gubbasszon melletted, pláne nem ilyen ingergazdag környezetben. Megkérünk ezért arra, hogy kutyabarát gyorséttermünk látogatásakor gondoskodj jutalomfalatról kedvencednek, amellyel kitartását elismered. Így ő is nyugodtabbá válik és te is tovább tudod élvezni a békés környezetet.

 

3. Kutyabarát gyorsétterem: Járjatok egyet!

Ha már érintettük a nyugtalanságot, a jutalomfalaton felül a sétáról is gondoskodnod kell, ha kutyabarát gyorsétteremben teszel látogatást. Ez persze nem azt jelenti, hogy séta közben kell elfogyasztanod a rendelt ételt, csupán időnként célszerű kivinned kiskutyádat a levegőre, hogy járjon egyet és elintézhesse a dolgát. Egy pár perces mászkálástól garantáltan nyugodtabbá válik és így örömmel folytathatod te is az étkezést.

 

Köszönjük, hogy megfogadod tanácsainkat és reméljük, hogy hamarosan találkozunk kutyabarát gyorséttermünkben, a PRE-GO-ban!


Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz! Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)  

Megnyitott a PRE-GO

Mindenkinek kell egy hely, ahol egy kicsit el tud bújni a nagyváros zaja elől, ahol meg tud pihenni a rohanó hétköznapok során. A PRE-GO mostantól tárt karokkal vár, ha szeretnél kiszakadni egy pár percre a szürke hétköznapokból! Melőtt továbbmennél… állj meg nálunk egy percre, egy finom kávéra vagy tésztára!

Szendvics a Széll Kálmán téren a PRE-GO-ban: klasszikus és extra szendvicseink között biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Nagy a rohanás, hajtanak a hétköznapok, mégis ennél valami minőségit, valami igazán jót? Csak egy szendvicsre vágysz, amelyet magaddal vihetsz? A PRE-GO klasszikus és extra szendvicsei között biztosan megtalálod a kedvedre valót! Nem spóroltunk az alapanyaggal, a minőséggel de a fantáziával sem, mikor elkészítettük szendvicseinket. Ismerd meg, és szeresd meg őket Te is!

Cukrászda a Széll Kálmán téren: süteményekkel, szendvicsekkel és péksütikkel, tésztákkal és kávéval várunk a PRE-GO-ban!

Megéheztél valami édesre, valami kényeztetésre? Cukrászdát keresel a Széll Kálmán téren? Van egy jobb ötletünk! Térj be hozzánk a PRE-GO-ba, ahol tésztaételeink és különleges szendvicseink, péksüteményeink és kávéink mellett finomabbnál finomabb süteményekkel is várunk!

Random tények kedvencünkről, a kávéról

A kávé mindennapjaink részét képezi. Kávéval indul a reggel, a munka, a legjobb beszélgetések, az ebéd utáni lopott percek, a hétvégi ejtőzések... és még sorolhatnánk.

További hírek >