Kávézó Budapesten,a Széll Kálmán téren: PRE-GO

Egy különleges kávézó Budapesten? A PRE-GO helyben pörkölt kávéval várja vendégeit a Széll Kálmán téren! A kávét helyben fogyaszthatod, de elvitelre is kérheted! Az étlapon emellett szendvicseket, friss péksüteményeket is találsz, hiszen a PRE-GO több, mint egy kávézó Budapesten! 

Egy különleges kávézó Budapesten: a PRE-GO 

A kávé az egyik legnépszerűbb italunk, ami az egész világon elterjedt. Az emberek előszeretettel fogyasztják a kávét élénkítő hatásának és finom ízének köszönhetően. Manapság már elengedhetetlen lett ez az ital akkor, ha éppen egy baráti találkozón, üzleti megbeszélésen vagyunk, sőt, a legtöbben szinte el sem tudják képzelni a reggeleiket kávé nélkül. Magyarországon a legnépszerűbb kávék közé tartozik a cappucino, a cafe latte, valamint a latte macchiato. Szerencsére nálunk is egyre nagyobb a kínálat a különleges kávék terén. Ha te sem tudsz lemondani a minőségről, akkor jó hírünk van, hiszen mi, a PRE-GO csapata igazi kávékülönlegességekkel várjuk vendégeinket!

 

Több, mint egy kávézó Budapesten

A PRE-GO nem csupán egy kávézó Budapesten, hiszen itt a helyben pörkölt kávé mellé szendvicseket, friss péksüteményeket is fogyaszthatsz, de ebédelni is megéri betéri hozzánk, hiszen helyben készült tészták széles választékával várjuk vendégeinket! 

 

Kávézó Budapesten – kávé elvitelre is!

Ismerős az érzés, amikor reggelente még annyi időd sincs, hogy kényelmesen elfogyassz egy kávét indulás előtt? A kávét elvitelre is kérheted, így nem kell lemondanod a minőségről a reggeli rohanás közepette sem. A praktikus poharaknak köszönhetően pedig nem fog gondot okozni a finom kávé elfogyasztása akár a metrón sem!

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Reggeliző Széll Kálmán tér

A PRE-GO a legjobb reggeliző Széll Kálmán tér, hiszen nálunk minden adott ahhoz, hogy egy finom reggelivel indítsd a napod. Helyben pörkölt kávé, finom szendvicsek, isteni péksütemények várnak a Széll Kálmán téren! 

Kávézó Budapesten

Manapság egyre több a kávézó Budapesten, azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választunk, hiszen nem mindenhol találkozhatunk a tökéletes minőséggel. A PRE-GO azonban helyben pörkölt kávéval várja vendégeit, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik egy finom feketével indítanák a napot. 

Bemutatjuk a legjobb tészta bárt Budapesten

A PRE-GO a legjobb tészta bár Budapesten, ahol a finom tésztaételek mellett friss péksüteményeket, szendvicseket, fitt falatokat és helyeben pörkölt kávét is fogyaszthatsz! 

Bemutatkozik a Széll Kálmán tér

A Széll Kálmán tér egy olyan része Budapestnek, ahol sokan áthaladunk nap mint nap, hiszen egy igazán forgalmas közlekedési csomópontról beszélünk. A következőkben megosztunk néhány érdekességet a Széll Kálmán térről! 

Gyorsétterem a Széll Kálmán téren, a belvárosban

A PRE-GO a legjobb gyorsétterem a Széll Kálmán téren, hiszen nálunk a gyorsaság nem megy a minőség rovására! Finom szendvicsekkel, salátákkal tésztaételekkel és frissen pörkölt kávéval várjuk vendégeinket, a belvárosban, egy különleges környezetben! 

További hírek >