Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz!

Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)

 

Ahol a minőség és a gyorsaság nem zárja ki egymást...

A PRE-GO megálmodásakor elsősorban a hétköznapi ember kérdéseit, igényeit vettük figyelembe. Az életritmus napjainkban az étkezési szokásokat is nagyban befolyásolja – hiszen hányszor fordul elő, hogy alig-alig van időnk egy-két falatot bekapni, mielőtt a következő helyre kellene rohannunk? A sebesség sok helyütt a minőség rovására megy, azonban szeretnénk bebizonyítani, hogy ennek nem feltétlen kell így lennie.

Számunkra egyaránt fontos, hogy gyorsan, az életedbe illeszthető módon kínáljunk ételt vagy épp italt, kávét – és hogy a kínált termékeink valóban minőségi alapanyagokból, frissen készüljenek.

 

Helyben készült házi tészta a PRE-GO-ban

Annak érdekében, hogy valóban ízletes, és minőségi tésztákat kínáljunk, mi magunk készítjük el ezeket minden reggel, frissen. Kollégáink reggelente még nyitás előtt elkezdik tésztáink begyúrását, utána munka oroszlánrészét természetesen tésztanyújtó gépünk végzi, ahogy azt a fenti képen is láthatod. Innen pedig már csak az ízesítés következik: a kiválasztott  feltétet pultunkban a szemed láttára sütjük össze a tésztával, így az íncsiklandó illatok mellett a látvány sem utolsó!


Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Gyorsétterem Budapest

Gyorsétterem Budapest - gyorséttermünk, a PRE-GO, friss péksüteményekkel, tésztaételekkel, szendvicsekkel, helyben pörkölt kávékkal, limonádékkal, és egyéb különlegességekkel várja vendégeit, a Széll Kálmán téren, különleges környezetben! 

Kávézó Budapesten: különleges kávézó a Széll Kálmán téren

Egy különleges kávézó Budapesten? A PRE-GO helyben pörkölt kávéval várja vendégeit a Széll Kálmán téren! A kávét helyben fogyaszthatod, de elvitelre is kérheted! Az étlapon emellett szendvicseket, friss péksüteményeket is találsz, hiszen a PRE-GO több, mint egy kávézó Budapesten! 

Reggelizőhely Budapesten

Reggelizőhely Budapesten? A PRE-GO nem okoz csalódást! Finom falatok, frissítő kávékülönlegességek, akár elvitelre is! Ne hagyd ki a nap legfontosabb étkezését, térj be hozzánk érte! 

Tésztázó Budapesten, ahol frissen készült tésztaételek várnak!

Tésztázó Budapesten? A PRE-GO tésztaételeit garantáltan szeretni fogod, hiszen úgy készítjük, ahogy Te szereted! Nálunk a gyorsaság nem megy a minőség rovására! 

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!  

További hírek >