Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz!

Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)

 

Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

Ahol a minőség és a gyorsaság nem zárja ki egymást...

A PRE-GO megálmodásakor elsősorban a hétköznapi ember kérdéseit, igényeit vettük figyelembe. Az életritmus napjainkban az étkezési szokásokat is nagyban befolyásolja – hiszen hányszor fordul elő, hogy alig-alig van időnk egy-két falatot bekapni, mielőtt a következő helyre kellene rohannunk? A sebesség sok helyütt a minőség rovására megy, azonban szeretnénk bebizonyítani, hogy ennek nem feltétlen kell így lennie.

Számunkra egyaránt fontos, hogy gyorsan, az életedbe illeszthető módon kínáljunk ételt vagy épp italt, kávét – és hogy a kínált termékeink valóban minőségi alapanyagokból, frissen készüljenek.

 

Helyben készült házi tészta a PRE-GO-ban

Annak érdekében, hogy valóban ízletes, és minőségi tésztákat kínáljunk, mi magunk készítjük el ezeket minden reggel, frissen. Kollégáink reggelente még nyitás előtt elkezdik tésztáink begyúrását, utána munka oroszlánrészét természetesen tésztanyújtó gépünk végzi, ahogy azt a fenti képen is láthatod. Innen pedig már csak az ízesítés következik: a kiválasztott  feltétet pultunkban a szemed láttára sütjük össze a tésztával, így az íncsiklandó illatok mellett a látvány sem utolsó!


Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!  

Megnyitott a PRE-GO

Mindenkinek kell egy hely, ahol egy kicsit el tud bújni a nagyváros zaja elől, ahol meg tud pihenni a rohanó hétköznapok során. A PRE-GO mostantól tárt karokkal vár, ha szeretnél kiszakadni egy pár percre a szürke hétköznapokból! Melőtt továbbmennél… állj meg nálunk egy percre, egy finom kávéra vagy tésztára!

Szendvics a Széll Kálmán téren a PRE-GO-ban: klasszikus és extra szendvicseink között biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Nagy a rohanás, hajtanak a hétköznapok, mégis ennél valami minőségit, valami igazán jót? Csak egy szendvicsre vágysz, amelyet magaddal vihetsz? A PRE-GO klasszikus és extra szendvicsei között biztosan megtalálod a kedvedre valót! Nem spóroltunk az alapanyaggal, a minőséggel de a fantáziával sem, mikor elkészítettük szendvicseinket. Ismerd meg, és szeresd meg őket Te is!

Cukrászda a Széll Kálmán téren: süteményekkel, szendvicsekkel és péksütikkel, tésztákkal és kávéval várunk a PRE-GO-ban!

Megéheztél valami édesre, valami kényeztetésre? Cukrászdát keresel a Széll Kálmán téren? Van egy jobb ötletünk! Térj be hozzánk a PRE-GO-ba, ahol tésztaételeink és különleges szendvicseink, péksüteményeink és kávéink mellett finomabbnál finomabb süteményekkel is várunk!

Random tények kedvencünkről, a kávéról

A kávé mindennapjaink részét képezi. Kávéval indul a reggel, a munka, a legjobb beszélgetések, az ebéd utáni lopott percek, a hétvégi ejtőzések... és még sorolhatnánk.

További hírek >