Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz!

Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)

 

Ahol a minőség és a gyorsaság nem zárja ki egymást...

A PRE-GO megálmodásakor elsősorban a hétköznapi ember kérdéseit, igényeit vettük figyelembe. Az életritmus napjainkban az étkezési szokásokat is nagyban befolyásolja – hiszen hányszor fordul elő, hogy alig-alig van időnk egy-két falatot bekapni, mielőtt a következő helyre kellene rohannunk? A sebesség sok helyütt a minőség rovására megy, azonban szeretnénk bebizonyítani, hogy ennek nem feltétlen kell így lennie.

Számunkra egyaránt fontos, hogy gyorsan, az életedbe illeszthető módon kínáljunk ételt vagy épp italt, kávét – és hogy a kínált termékeink valóban minőségi alapanyagokból, frissen készüljenek.

 

Helyben készült házi tészta a PRE-GO-ban

Annak érdekében, hogy valóban ízletes, és minőségi tésztákat kínáljunk, mi magunk készítjük el ezeket minden reggel, frissen. Kollégáink reggelente még nyitás előtt elkezdik tésztáink begyúrását, utána munka oroszlánrészét természetesen tésztanyújtó gépünk végzi, ahogy azt a fenti képen is láthatod. Innen pedig már csak az ízesítés következik: a kiválasztott  feltétet pultunkban a szemed láttára sütjük össze a tésztával, így az íncsiklandó illatok mellett a látvány sem utolsó!

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Tészta elvitelre

A nagy rohanásban nincs időd ebédelni? Ne mondj le a finom falatokról! Tészta elvitelre a PRE-GO-ban! Széll Kálmán téren található éttermünkben a gyorsaság nem megy a minőség rovására! 

Bemutatjuk, hogy milyen hatásai vannak a kávéfogyasztásnak az egészségünkre nézve!

A kávé az egyik legnépszerűbb ital a világon, hiszen finom íze mellett számos jótékony hatása van a szervezetünkre. Antioxidánsokban gazdag, illetve hasznos tápanyagokat tartalmaz. Kutatások is bizonyítják, hogy azok, akik rendszeresen fogyasztanak kávét, sokkal kisebb a kockázata bizonyos betegségeknek kialakulására.

A legjobb tésztázó Budán

A PRE-GO egy különleges tésztázó Budán, ahol isteni tésztaételek várnak! Azonban nem csupán egy finom tésztára éri meg betérni hozzánk, hiszen friss péksüteményekkel, finom szendvicsekkel, és helyben pörkölt kávéval várjuk vendégeinket! 

Reggeliző a belvárosban: PRE-GO

A PRE-GO egy különleges reggeliző a belvárosban, ahol isteni szendvicseket, friss péksüteményeket, helyben pörkölt kávékat, és igazi tésztakülönlegességeket fogyaszthatsz. Ismerd meg jobban ezt a különleges reggelizőhelyet! 

Gyorsétterem Budapest

Gyorsétterem Budapest - gyorséttermünk, a PRE-GO, friss péksüteményekkel, tésztaételekkel, szendvicsekkel, helyben pörkölt kávékkal, limonádékkal, és egyéb különlegességekkel várja vendégeit, a Széll Kálmán téren, különleges környezetben! 

További hírek >