Évzáró buli helyszín Budapesten, a PRE-GO-ban!

Évzáró buli helyszín Budapest – Búcsúztasd az évet te is a PRE-GO-ban! Nálunk megtarthatod a legjobb évzáró bulit Budapesten!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Milyen a tökéletes buli?

Nem kell a tökéletes bulihoz sok minden, az alap az a jó társaság – amelyet Nektek kell biztosítani – mi viszont minden mást elérhetővé teszünk számotokra! A tökéletes helyszín és a jó ételek, italok garantáltan rendelkezésedre állnak majd, ha a PRE-GO-t választod évzáró buli helyszínül!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Nehéz tökéletes helyet találni

Jó parkolási lehetőség, közel a tömegközlekedés, bármikor haza tudjak menni – ugye, ezek is feltételei egy jó bulinak. Ha ezek nincsenek meg, akkor már a buli helyszín nem is annyira jó. Nálunk viszont minden adott, a 4-6os villamos egy lépésre van tőlünk, a többi tömegközlekedési eszköz sincsen messze, ráadásul a Mammut parkolója is rendelkezésre áll, ha autóval jönnétek! Ha ezzel még nem győztünk meg, ismerd meg az egyik legjobb évzáró buli helyszínt Budapesten!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – a belvárosi életérzésért rajongóknak

Ha szereted a nyüzsgést, Budapest forgalmas éjszakáit és a nagyvárosi élet hangulatát, a PRE-GO-ban biztosan megtalálod a helyed. Nálunk az élet folyamatosan pörög, egy percre sem állunk meg – ha csak nem a reggeli kávéról beszélünk. De hol van az még? Először vágjatok bele az éjszakába barátaiddal vagy akár munkatársaiddal egy céges évzáró bulival egybe kötve, és búcsúztassátok az óévet méltóképpen!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – tésztaételek, szendvicsek és akár alkoholos italok is.

Bár a PRE-GO alapvetően nem kínál alkoholos italokat, a zártkörű rendezvényeken italcsomagok kérésére is van lehetőség. Ha szeretnétek egy jót koccintani, ennek sincsen akadálya! Kínálatunkban szereplő ételeinket pedig rendezvényeden is élvezheted!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Kérd egyedi ajánlatunkat!

Nincsen más dolgod, mint ide kattintani és kérni személyre szabott rendezvény ajánlatkérésünket, ezután mindent megszervezünk nektek annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat és kiváló hangulatban zárjátok az évet! 

 


címkék: Budapest

Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!  

Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz! Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)  

Megnyitott a PRE-GO

Mindenkinek kell egy hely, ahol egy kicsit el tud bújni a nagyváros zaja elől, ahol meg tud pihenni a rohanó hétköznapok során. A PRE-GO mostantól tárt karokkal vár, ha szeretnél kiszakadni egy pár percre a szürke hétköznapokból! Melőtt továbbmennél… állj meg nálunk egy percre, egy finom kávéra vagy tésztára!

Szendvics a Széll Kálmán téren a PRE-GO-ban: klasszikus és extra szendvicseink között biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Nagy a rohanás, hajtanak a hétköznapok, mégis ennél valami minőségit, valami igazán jót? Csak egy szendvicsre vágysz, amelyet magaddal vihetsz? A PRE-GO klasszikus és extra szendvicsei között biztosan megtalálod a kedvedre valót! Nem spóroltunk az alapanyaggal, a minőséggel de a fantáziával sem, mikor elkészítettük szendvicseinket. Ismerd meg, és szeresd meg őket Te is!

Cukrászda a Széll Kálmán téren: süteményekkel, szendvicsekkel és péksütikkel, tésztákkal és kávéval várunk a PRE-GO-ban!

Megéheztél valami édesre, valami kényeztetésre? Cukrászdát keresel a Széll Kálmán téren? Van egy jobb ötletünk! Térj be hozzánk a PRE-GO-ba, ahol tésztaételeink és különleges szendvicseink, péksüteményeink és kávéink mellett finomabbnál finomabb süteményekkel is várunk!

További hírek >