Ételkínálatunk

Mielőtt tovább mennél, térj be hozzánk egy finom kávéra, teára vagy épp süteményre, tésztára!

Ételkínálatunkat megtekintheted alább.

Tésztaételek a PRE-GO-nál a Széll Kálmán téren

Ha valami tartalmasabbra vágysz, engedd meg hogy bemutassuk tésztaételeinket, amelyeket elvitelre is kérhetsz, vagy nálunk is elfogyaszthatsz!

Szendvicsek elvitelre a Széll Kálmán téren

Ha csak bekapnál valamit, vagy menet közben ennéd meg ebéded, szendvicseink kiváló választásnak bizonyulnak. A klasszikus ízektől egészen a különleges szendvicsekig megtalálsz nálunk mindent!

Helyben sült finom pékáru

Egy finom, meleg croissant reggelire, vagy egy csokis csavart tízóraira? Mi, a PRE-GO-ban arra törekszünk, hogy mindig a legjobbat adjuk, a lehető leggyorsabban!

Desszertjeink a PRE-GO-ban, a Széll Kálmán téren

Ebéd után, vagy csak úgy, jutalomként? Desszertkínálatunkból válogatva biztosan Te is megtalálod kedvenced akár egy kávé mellé, akár csak úgy magában!

Joghurt poharas termékek

Egy jó reggelivel a nap is jobban indul! Ismerd meg joghurt poharas termékeinket, amelyeket akár csemegének, akár reggelinek is fogyaszthatsz - akár édes szájú vagy, akár a zöldségeket szereted jobban!


1/1

címkék:
Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Gyorsétterem Budapest

Gyorsétterem Budapest - gyorséttermünk, a PRE-GO, friss péksüteményekkel, tésztaételekkel, szendvicsekkel, helyben pörkölt kávékkal, limonádékkal, és egyéb különlegességekkel várja vendégeit, a Széll Kálmán téren, különleges környezetben! 

Kávézó Budapesten: különleges kávézó a Széll Kálmán téren

Egy különleges kávézó Budapesten? A PRE-GO helyben pörkölt kávéval várja vendégeit a Széll Kálmán téren! A kávét helyben fogyaszthatod, de elvitelre is kérheted! Az étlapon emellett szendvicseket, friss péksüteményeket is találsz, hiszen a PRE-GO több, mint egy kávézó Budapesten! 

Reggelizőhely Budapesten

Reggelizőhely Budapesten? A PRE-GO nem okoz csalódást! Finom falatok, frissítő kávékülönlegességek, akár elvitelre is! Ne hagyd ki a nap legfontosabb étkezését, térj be hozzánk érte! 

Tésztázó Budapesten, ahol frissen készült tésztaételek várnak!

Tésztázó Budapesten? A PRE-GO tésztaételeit garantáltan szeretni fogod, hiszen úgy készítjük, ahogy Te szereted! Nálunk a gyorsaság nem megy a minőség rovására! 

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!  

További hírek >