Ételkínálatunk

Mielőtt tovább mennél, térj be hozzánk egy finom kávéra, teára vagy épp süteményre, tésztára!

Ételkínálatunkat megtekintheted alább.

Tésztaételek a PRE-GO-nál a Széll Kálmán téren

Ha valami tartalmasabbra vágysz, engedd meg hogy bemutassuk tésztaételeinket, amelyeket elvitelre is kérhetsz, vagy nálunk is elfogyaszthatsz!

Szendvicsek elvitelre a Széll Kálmán téren

Ha csak bekapnál valamit, vagy menet közben ennéd meg ebéded, szendvicseink kiváló választásnak bizonyulnak. A klasszikus ízektől egészen a különleges szendvicsekig megtalálsz nálunk mindent!

Helyben sült finom pékáru

Egy finom, meleg croissant reggelire, vagy egy csokis csavart tízóraira? Mi, a PRE-GO-ban arra törekszünk, hogy mindig a legjobbat adjuk, a lehető leggyorsabban!

Desszertjeink a PRE-GO-ban, a Széll Kálmán téren

Ebéd után, vagy csak úgy, jutalomként? Desszertkínálatunkból válogatva biztosan Te is megtalálod kedvenced akár egy kávé mellé, akár csak úgy magában!

Joghurt poharas termékek

Egy jó reggelivel a nap is jobban indul! Ismerd meg joghurt poharas termékeinket, amelyeket akár csemegének, akár reggelinek is fogyaszthatsz - akár édes szájú vagy, akár a zöldségeket szereted jobban!


1/1

címkék:
Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!  

Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz! Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)  

Megnyitott a PRE-GO

Mindenkinek kell egy hely, ahol egy kicsit el tud bújni a nagyváros zaja elől, ahol meg tud pihenni a rohanó hétköznapok során. A PRE-GO mostantól tárt karokkal vár, ha szeretnél kiszakadni egy pár percre a szürke hétköznapokból! Melőtt továbbmennél… állj meg nálunk egy percre, egy finom kávéra vagy tésztára!

Szendvics a Széll Kálmán téren a PRE-GO-ban: klasszikus és extra szendvicseink között biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Nagy a rohanás, hajtanak a hétköznapok, mégis ennél valami minőségit, valami igazán jót? Csak egy szendvicsre vágysz, amelyet magaddal vihetsz? A PRE-GO klasszikus és extra szendvicsei között biztosan megtalálod a kedvedre valót! Nem spóroltunk az alapanyaggal, a minőséggel de a fantáziával sem, mikor elkészítettük szendvicseinket. Ismerd meg, és szeresd meg őket Te is!

Cukrászda a Széll Kálmán téren: süteményekkel, szendvicsekkel és péksütikkel, tésztákkal és kávéval várunk a PRE-GO-ban!

Megéheztél valami édesre, valami kényeztetésre? Cukrászdát keresel a Széll Kálmán téren? Van egy jobb ötletünk! Térj be hozzánk a PRE-GO-ba, ahol tésztaételeink és különleges szendvicseink, péksüteményeink és kávéink mellett finomabbnál finomabb süteményekkel is várunk!

További hírek >