AFTERWORK PARTY - Lazíts velünk munka után!

A hétvége közeledtével fáradtnak érzed magad? Jót tenne egy kis kikapcsolódás? És közben még ennél is egy jót?

Ha a fenti kérdésekre a válaszod igen, akkor ajánlunk neked egy szuper programot a PRE-GO-ban!

AFTERWORK PARTY dj DANIELlel

Elgondolkoztunk azon, hogy mivel tehetnénk még szebbé a csütörtök délutánodat és megtaláltuk a tökéletes megoldást. Éttermünkben immáron nem csupán finom ételeinkkel; házi tésztáinkkal, extra szendvicseinkkel, ínycsiklandó süteményeinkkel és frissen pörkölt kávéinkkal kedveskedünk neked, hanem fantasztikus zenével is szolgálunk számodra.

 

Május 16-tól kéthetente a hangulat fokozása érdekében délután 16 órától több ezres közönsége elől kilépve DJ DANIEL pörgeti a lemezeket nálunk, hogy kedvenc ételeidet fantasztikus zene mellett élvezhesd. 

 

A már számos díjjal kitüntetett DANIEL gondoskodik a kiváló hangulatról, hogy még jobban rá tudj hangolódni a hétvégére.

Miért is ajánljuk az AFTERWORK partyt?

 

-Mert a PRE-GO-ban végre kifújhatod magad egy pörgős nap után.

-Mert baráti környezetben, szuper zenére engedheted ki a gőzt.

-Mert nálunk már a hétvége előtt is kikapcsolódhatsz.

-ÉS, mert a PRE-GO-ban finom ételek és italok társaságában teheted meg mindezt.

Látogass el munkatársaiddal, barátaiddal, vagy akár egyedül hozzánk, garantáltan jól fogod magad érezni!

Várunk DANIELlel kéthetente csütörtökön 16-19-ig! Hangolódjunk együtt a hétvégére! ;)


Facebook Google Instagram
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Kutyabarát gyorsétterem -  Gyere el te is a PRE-GO-ba a Széll Kálmán téren!

Beugranál hozzánk egy frissen pörkölt kávéra vagy egy friss, házi tésztára? Ne akadályozzon meg, hogy kutyával vagy, várunk négylábú barátoddal együtt!  

Minden nap frissen készített házi tésztával várunk a Széll Kálmán téren!

A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz! Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)  

Megnyitott a PRE-GO

Mindenkinek kell egy hely, ahol egy kicsit el tud bújni a nagyváros zaja elől, ahol meg tud pihenni a rohanó hétköznapok során. A PRE-GO mostantól tárt karokkal vár, ha szeretnél kiszakadni egy pár percre a szürke hétköznapokból! Melőtt továbbmennél… állj meg nálunk egy percre, egy finom kávéra vagy tésztára!

Szendvics a Széll Kálmán téren a PRE-GO-ban: klasszikus és extra szendvicseink között biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Nagy a rohanás, hajtanak a hétköznapok, mégis ennél valami minőségit, valami igazán jót? Csak egy szendvicsre vágysz, amelyet magaddal vihetsz? A PRE-GO klasszikus és extra szendvicsei között biztosan megtalálod a kedvedre valót! Nem spóroltunk az alapanyaggal, a minőséggel de a fantáziával sem, mikor elkészítettük szendvicseinket. Ismerd meg, és szeresd meg őket Te is!

Cukrászda a Széll Kálmán téren: süteményekkel, szendvicsekkel és péksütikkel, tésztákkal és kávéval várunk a PRE-GO-ban!

Megéheztél valami édesre, valami kényeztetésre? Cukrászdát keresel a Széll Kálmán téren? Van egy jobb ötletünk! Térj be hozzánk a PRE-GO-ba, ahol tésztaételeink és különleges szendvicseink, péksüteményeink és kávéink mellett finomabbnál finomabb süteményekkel is várunk!

További hírek >